Ștefan Stan lasă hainele de scenă și îmbracă șorțul de bucătar la emisiunea „Star Chef”, difuzată astăzi de Antena Stars, de la 12:00. Printre dezvăluirile pe care i le va face lui Nicolai Tand și Mariei Simion, cântărețul recunoaște și că e cuprins de fiorii dragostei. „Sunt îndrăgostit. Și nu glumesc!”, a declarat el.

Pentru că Maria va dori să afle cât mai multe detalii despre norocoasa lui parteneră, el va dezvălui despre ea că are cam 1.70 m înălțime și părul lung.

Merge la psiholog

Ștefan Stan va ține să precizeze că merge la psiholog de când a câștigat ”Vocea României” pentru că nu a vrut sub nicio formă să i se urce succesul la cap și să ajungă să îi trateze urât pe cei de lângă el. De asemenea, cântărețul va povesti detalii ale vieții pe care a dus-o în Statele Unite ale Americii și cât timp a fost căsătorit cu o femeie foarte bogată. „Nu aveam un viitor acolo, nu aveam o carieră. M-a ajutat enorm experiența de acolo pentru că mi-a schimbat mentalitatea, mi-a schimbat un pic educația, iar bunul simț a rămas”, mai declară Ștefan Stan.

Credit foto: arhiva personală.