În ultimii trei ani, Ștefan Stan și Simona au avut mai multe evenimente importante. În 2019, s-au cununat civil, în mai 2021, și-au botezat prima fetiță, pe nume Elif Mihaela, iar anul acesta, în martie, au creștinat-o pe cea de-a doua, care poarta numele Mira Maria. La anul vine, în sfârșit, și nunta!

Și nu va fi orice fel de nuntă, ci una mare și frumoasă, a anunțat chiar viitoarea mireasă.

„Am așteptat sa treacă pandemia pentru a ne putea desfășura. Sperăm să nu se întâmple nimic până la anul. Vremurile sunt destul de incerte, dar totuși ne dorim să nu se mai întâmple nimic.

Știu ce rochiță de mireasa îmi doresc, clar una simplă, albă, nu vreau să fie ceva împopoțonat. Merg pe simplu, dar elegant. Oricum am suficient timp pentru asta, nu mă grăbesc spre atelier, având în vedere că silueta mea se pot modifica.

Știu că este un moment fericit și încă îl trăiesc de pe-acum”, a spus, pentru Click!, Simona, soția lui Ștefan Stan.

Ştefan Stan şi Simona plănuiau să facă nunta în septembrie, dar au anulat-o

Frumosul cuplu voia să facă anul acesta, în septembrie, nunta, însă se pare că timpul este prea scurt pentru organizarea momentului. În plus, Simona a tot avut probleme după nașterea celui de-al doilea copil.

Mira Maria s-a născut în ianuarie și a venit pe lume mai devreme fața de termenul estimat de medici. Cu toate acestea, a fost sănătoasă și s-a dezvoltat perfect.

Simona a avut, însă, probleme după operaţia de cezariană şi s-a simţit atât de slăbită încât a a fost nevoie să cheme Salvarea. A avut noroc că Ştefan şi mama ei i-au fost alături şi s-au ocupat de fetiţa nou-născută.

„Au fost mult prea multe, au venit toate dinainte sa nasc, când dădeam semne că sunt mai bine, a doua zi mă simțeam și mai rău decât cum eram prima dată. Acum sunt bine de câteva zile, însă nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea.

Eu nu puteam să mă ocup de fetița mea, dar nu am lipsit de lângă ea, iar când m-am internat au fost cele mai cumplite zile să stau fără ea Elif. Acum pot să mă joc cu ea, să mănânc cu ea. Ștefan se implică foarte mult si e un ajutor enorm de mare pentru mine.”, a povestit Simona, recent, despre clipele de coşmar de după naştere.

Vezi și Ştefan Stan şi-a botezat mezina. Imagini superbe de la ceremonie. Ce nume special au ales pentru cea mică!

Citește și:

Dan Alexa a rupt tăcerea despre Anamaria Prodan. Ce a spus despre sexy impresă și despre divorțul ei de Reghe

Cu ea a înșelat-o soțul pe Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor! Cine este femeia care i-a fost amantă lui Roberto Bâtlan, iar acum îi e soție