Sâmbătă, 26 martie, celebrul câștigător al concursului „Vocea României” a avut emoții mari la ceremonia de creștinare a Mirei Maria. Îmbrăcat înbtr-un costum bleumarin, cămașă albă, Ștefan Stan a arătat ca scos din țiplă.

Soția sa, Simona, a optat pentru o rochie gri, lungă, o coafură lejeră, cu părul prins în coadă. O ținută care să îi permită să se desfășoare, dat fiind faptul că trebuia să aibă grijă de sărbătorita zilei, de numai două luni, dar și de sora ei, Mihaela Elif, în vârstă de un an și jumătate.

Amintim că primul nume al acesteia este cel al mamei artistului, care s-a prăpădit în urmă cu trei ani, iar al doilea are inspirație turcească și înseamnă “fată înaltă și subțire”.

Revenind la Mira Maria, aceasta a avut o rochiță de botez albă, cu broderie pe margini, iar capul i-a fost acoperit cu o căciuliță accesorizată cu o floricică din voal. A fost în centrul atenției și s-a comportat perfect.

botezul-celei-miciSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Botezul a avut loc în jurul prânzului, la Parohia Romano-catolică “Adormirea Maicii Domnului”, din Drumul Taberei, în prezența familiei și a prietenilor apropiați ai cuplului. În aceeași biserică a fost botezat și primul copil și se pare că este lăcașul de suflet al lui Stefan și al Simonei.

„Da, am botezat-o pe Mira Maria, la aceeași biserică „Adormirea Maicii Domnului”. A fost foarte cuminte. Ne bucurăm pentru acest moment atât de special”, a spus soția artistului, Simona Stan, pentru Click!.

Soţia lui Ştefan Stan a avut probleme de sănătate, după ce a născut

Mira Maria s-a născut în ianuarie și a venit pe lume mai devreme fața de termenul estimat de medici. Cu toate acestea, a fost sănătoasă și s-a dezvoltat perfect.

Simona a avut, însă, probleme după operaţia de cezariană şi s-a simţit atât de slăbită încât a a fost nevoie să cheme Salvarea. A avut noroc că Ştefan şi mama ei i-au fost alături şi s-au ocupat de fetiţa nou-născută.

„Au fost mult prea multe, au venit toate dinainte sa nasc, când dădeam semne că sunt mai bine, a doua zi mă simțeam și mai rău decât cum eram prima dată. Acum sunt bine de câteva zile, însă nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea.

Eu nu puteam să mă ocup de fetița mea, dar nu am lipsit de lângă ea, iar când m-am internat au fost cele mai cumplite zile să stau fără ea Elif. Acum pot să mă joc cu ea, să mănânc cu ea. Ștefan se implică foarte mult si e un ajutor enorm de mare pentru mine.”, a povestit Simona, recent, despre clipele de coşmar de după naştere.

Vezi și Soția lui Ștefan Stan, probleme după cezariană. A fost chemată Ambulanța, a fost pusă pe perfuzii

Citește și:

Clipe de coșmar pentru Alexandra Ungureanu: „Seara, mi se pare că mai e foarte puțin până la moarte”

Alexandra Ungureanu, fostă câștigătoare Bravo, ai stil!, despre cel mai mare regret: „Ani la rând am fost frustrată”