Ștefan Stan a fost invitat în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a povestit despre clipele de groază prin care a trecut după o intervenție chirurgicală pe care a suferit-o în Turcia.

„Eram în Turcia. Am suferit o intervenție chirurgicală destul de dificilă. Era să mor! Sunteți nebuni… era să mor! Vă jur! Două luni de zile mi-au mai dat. (…)”, a povestit el.

Din fericire, a scăpat ca prin urechile acului. ”Acum sunt bine. Deci am avut o intervenție, mi-am pus niște fațete și doctorul care a făcut treaba asta a greșit niște lucruri. Acele lucruri au creat o infecție pe care nimeni nu o vedea. Și nu am văzut-o nici eu.

Mă durea capul, aveam niște amețeli și mi-am dat seama că ceva se întâmplă. (…) Am trimis unui prieten de la Istanbul o radiografie… pe 10 martie i-am trimis radiografia și pe 12 m-au programat pentru operație. După 6 ore și jumătate de operație, e totul bine. Dificil moment!”, a povestit artistul, tată a doi copii mici.

Artistul și-a perdut tatăl recent

Imediat după operație, artistul a fost lovit de o altă veste cruntă. Din păcate, în acest caz nu a mai fost nimic de făcut.

„M-am trezit cu un mesaj de la fratele meu vitreg: a murit tata”, a povestit el recent.

Ștefan Stan nu avea o relație foarte apropiată cu tatăl sau, acesta declarând acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni: „Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe baba. Baba era personajul rău: Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba. Și eu, neștiind că e mama, strigam: Dă-i tată, dă-i. 

Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine”, a dezvăluit artistul, în urmă cu ceva vreme.

Deși nu a avut o relație apropiată cu tatăl său, artistul dezvăluia că nu își judecă părintele: „Eu nu am voie să-l judec. Eu trebuie să-l respect, asta a spus mama mea. Bineînțeles, vorba mamei mele este sfântă”, avea să concluzioneze cântărețul.

Ștefan Stan, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie

Invitat în emisiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, Ștefan Stan a vorbit și despre alte traume din copilărie care i-au marcat viața.

Artistul a avut o copilărie extrem de grea, din cauza caracterului violent al tatălui său. Nu doar mama sa era abuzată fizic, ci și el.

Despre cea care i-a dat viață are numai cuvinte de laudă. Spune că era o femeie demnă, care a îndurat loviturile vieții cu capul sus.

„Vorbim de bătăi, vorbim de dat afară din casă, vorbim de dormit prin poduri. Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea și pe mine. Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta.

Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei. Nu s-a prostituat. Nu a furat de la nimeni nimic. Muncește de la 17 ani cu carte de muncă”, a povestit Ștefan Stan.

Mai mult, artistul și-a amintit un episod traumatizant, când tatăl său cumpăra mâncare și mânca doar cu frații vitregi ai artistului, mama sa fiind în altă cameră.

„Tata se oprea la o rotiserie din asta… erau niște rotiserii din astea de luai pui de acolo, pe Calea Victoriei. Lua un pui din ăla, eu eram mic. Se închideau (n.r.: cu frații lui) în bucătărie și mâncau, iar mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele”, a mai povestit artistul.

Mama lui a murit de cancer

Între timp, și mama artistului a trecut în neființă. Femeia a murit răpusă de cancer.

Chiar și cu teribilul diagnostic, Ștefan Stan spune că nu și-a văzut niciodată mama plângând, „nici măcar în ziua când a murit”.

„Mama avea 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Nu se mai putea face nimic. (…)

Au fost niște evenimente care au declanșat lucrul ăsta. Au alimentat stresul, nervii și multe, multe altele. Am încercat să o salvez. Am încercat, Dumnezeu îmi e martor…”, a mai povestit el, cu ochii în lacrimi.

Vezi și Ştefan Stan şi-a botezat mezina. Imagini superbe de la ceremonie. Ce nume special au ales pentru cea mică!

Citește și:

Cum se menține în formă Marina Almășan, la 56 de ani: A renunțat complet la un aliment! De fapt, cum a intrat în TV: ”Nu sunt vreo frumusețe”

Kate Winslet și fiica de 22 de ani, în lacrimi la BAFTA TV Awards. Pe scenă au plâns, pe covorul roșu au strălucit