Cele mai recente fotografii cu fetița artistului au topit inimile fanilor, smulgând mii de like-uri și complimente.

”Pe cerul nostru…numai soare…”, a scris el în dreptul celei mai recente fotografii cu fetița sa, care îi cercetează cu curiozitatea tipică unui copil trăsăturile, părând că e fascinată mai ales de dantura tatălui ei.

Stefan-si-fetita-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Într-o altă fotografie cea mică e îmbrăcată într-o rochiță roșie, dantelată și seamănă perfect cu o păpușă. ”In viata am sa te sprijin si am sa te ajut sa iti indeplinesti visurile. Nimic nu va fi prea greu si nimic nu’ti va sta in cale cat sunt eu in viata.

Iti doresc sa cresti sanatoasa si inteleapta! La multi ani sanatosi si fericiti tuturor copiilor! 🤗”, a scris el alături de imaginea adorabilă, postată chiar de Ziua Copiilor.

Artistul s-a căsătorit în urmă cu peste doi ani cu Simona și, la scurt timp după acest eveniment, a mai urmat unul și mai important: venirea pe lume a primului lor copil.

Artistul are o carieră de succes, o familie frumoasă și o fiică care îi pune zâmbetul pe buze în mod necondiționat.

Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit la finalul anului 2019

Povestea de dragoste dintre Ștefan și Simona fost ținută departe de ochii presei până când cei doi au spus “da” la starea civilă. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2019 după o relație de 4 ani. Deși au mărturist că nu a fost totul roz în acești ani, ei au reușit să treacă peste unele impedimente, punând bazele unei familii frumoase.

Chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi este destul de mare, având în vedere că Ștefan are 43 de ani, iar Simona are 21 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să își unească destinele și să fie fericiți.

În urmă cu aproape două luni, cei doi au botezat-o pe comoara lor, Elif Mihaela Stan.

Vezi și Ștefan Stan, diagnosticat cu Covid-19 împreună cu soția. „De acolo a venit cu carcaletele ăsta de virus”

Citește și:

La 46 de ani, Andreea Marin face marele anunț despre o nouă sarcină!

Cum arată mama lui Răzvan Simion. Prezentatorul TV, imagine rară și adorabilă din copilărie