A fost, probabil, cel mai prost moment pentru a lua acest virus. Simona era slăbită pentru că abia născuse, familia tocmai se mărise, iar bebeluș mai vulnerabil de atât nu se putea.

Lesne de imaginat prin ce momente de panică a trecut Ștefan Stan, în luna ianuarie, când a venit diagnosticul.

Micuța Elif, care se născuse cu o lună în urmă, a fost internată de urgență la spital împreună cu Simona, soția cântărețului. La o săptămănă de la ieșirea din spital, cei doi, părinții lui Elif, s-au îmbolnăvit de Covid.

„După ce s-a născut Elif, la o lună a avut problema cu refuxul și a trebuit să stea fetița în spital cu Simona, și de acolo a venit cu carcaletele ăsta de virus. Nu avea de unde să-l ia. Eu nu am ieșit afară. La magazin mergeam la colț.

Am făcut amândoi febră, 38,7 eu și 39,7 ea. Eu am răcit la cap, ea avea gâtul roșu. Am dat cu carmol, apă fierbinte, ampicilină. Ne-am pus pe picioare în două zile. După o săptămână nu mai avea gust, tăia ceapa și nu lăcrima. Au venit niște medici acasă, am niște prieteni, ne-au consultat. Nu ne-am mai dus la spital”, a declarat cântărețul în emisiunea „Exclusiv Vip” de la Prima TV.

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României”, s-a căsătorit cu Simona în noiembrie 2019, după o relație de patru ani. Cei doi au făcut doar cununia civilă, la trei săptămâni de la moartea mamei artistului.

Vezi și Ștefan Stan, emoții cu micuța Elif, venită pe lume acum o lună. „Trei zile nu am pus mâna pe ea”. Simbolul ascuns al numelui ales

Citește și:

Prima declarație a reginei după înmormântarea soțului ei, prințul Philip. Are parte de cea mai tristă aniversare

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Seamănă incredibil de bine cu Lidia Buble!