Soția lui, Simona, a născut pe 1 decembrie, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel. Ștefan Stan încă încearcă să se obișnuiască cu noul statut și noile responsabilități.

„Mi-era frică să nu o sparg, trei zile nu am pus mâna pe ea. E ciudat că are ochii foarte deschiși la culoare. Nu am schimbat scutece până acum. Programul meu este dat peste cap de când a venit Elif pe lume. Eu nu dorm în cameră cu ele”, a declarat proaspătul tătic, la emisiunea Teo Show.

familia-stanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

M-am îmbătat cu prietenii de fericire. Au fost trei zile cumplite”

Ștefan Stan și Simona s-au mutat la casă și au pregătit totul cum se cuvine pentru venirea pe lume a micuței lor. „Când a plecat Simona la maternitate să nască au fost trei zile de coșmar. A lăsat ordine și a găsit dezordine.

Le-am așteptat cu balonașe peste tot cu numele fetei. Dar era balamuc în casă. M-am îmbătat cu prietenii de fericire. Au fost trei zile cumplite”, a mărturisit solistul la aceeași emisiune.

Nu o să arăt fata nimănui. Nici după botez. E superbă!”

De când s-a născut micuța Elif, Ștefan Stan nu a postat decât o fotografie de la maternitate, cu mânuța fetiței, și o alta, cu familia în formulă completă, dar în care nu se vede chipul micuței decât foarte puțin. „Nu o să arăt fata nimănui. Nici după botez. E superbă. Ce modă e asta să pui poze cu copilul pe rețele de socializare? Nu voi face așa ceva”, a mai declarat artistul.

Cei doi își mai doresc un copil: Ștefan mai vrea un băiețel, iar Simona tot o fetiță.

Numele fetiței, plin de semnificații. Te ia cu fiori!

Cât despre numele celei mici, Ștefan Stan a declarat miercuri, la ”Vorbește lumea”, că Elif este fiica unei prietene bune a soției sale. Ambilor le-a plăcut acest nume rar, menționat și în Coran, care înseamnă ”drept, corect, mândru”.

Al doilea prenume e Mihaela, numele mamei sale plecate, dar și al soacrei sale. Așadar, numele ales pentru cea mică e plin de semnificații.

Artistul a mai povestit că, în ultima vreme, mai precis de la moartea mamei sale, i s-au întâmplat tot felul de lucruri aparent incexplicabile, coincidențe ciudate, dar frumoase. A povestit că, după moartea mamei sale, a mers în casa ei pentru a face curățenie și a descoperit o grămadă de hăinuțe pentru fetițe. Așadar, fără a ști ceva, mama sa era pregătită să aibă o nepoată. Abia apoi el și Simona au aflat că vor avea o fetiță.

În plus, codul poștal al casei pe care el și Simona au ridicat-o este o înșiruire de date extrem de importante pentru ei.

”Nu am crezut niciodată în astfel de lucruri…”, a mărturisit el, dar asta s-a schimbat, iar șirul coincidențelor și întâmplărilor aparent fătă explicație este cu mult mai lung, a mai spus artistul.

Vezi și Ștefan Stan a devenit tătic! După ceva emoții, soția lui a născut

Citește și:

A suferit un anevrism cerebral în mijlocul divorțului. Celebrul cântăreț are numai 55 de ani

Cel mai nou cuplu de la Hollywood! Abia s-a despărțit de tatăl copiilor ei și deja s-a afișat de mână cu alt bărbat