Trezirea acestor amintiri i-au adus lacrimi cântărețului, care a dezvăluit în premieră câteva traume care au rămas vii și acum.

Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta”

Invitat în emiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, Ștefan Stan a vorbit pentru prima oară despre dramele care i-au marcat viața. Fostul câștigător al competiției Vocea României de la PRO TV s-a emoționat teribil când a povestit despre mama lui, care a „avut o viață extrem de grea”.

„Vorbim de bătăi, vorbim de dat afară din casă, vorbim de dormit prin poduri. Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea, și pe mine. Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta.

Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei.  Nu s-a prostituat. Nu a furat de la nimeni nimic. Muncește de la 17 ani cu carte de muncă”, a povestit Ștefan Stan.

Mama avea 20 de metastaze la cap”

Vizibil emoționat, dar și cu o dragoste infinită în suflet pentru cea care i-a dat viață, Ștefan Stan a continuat să vorbească înduioșător despre mama lui, amintind un episod care i-a rămas înfipt în creier, în care tatăl său mânca doar alături de frații vitregi ai lui Ștefan, fătă a ține cont de propria soție.

„Tata se oprea la o rotiserie din asta… erau niște rotiserii din astea de luai pui de acolo, pe Calea Victoriei. Lua un pui din ăla, eu eram mic. Se închideau (el și cu frații lui, n.r.) în bucătărie și mâncau, iar mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele”, a precizat artistul.

Ștefan Stan a menționat, totodată, că mama lui l-a protejat enorm, iar el nu a vazut-o niciodată plângând, „nici măcar în ziua când a murit”. Din păcate, cea care i-a dat naștere avea să aibă parte de un final tragic în viață.

„Mama avea 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Nu se mai putea face nimic. (…) Au fost niște evenimente care au declanșat lucrul ăsta. Au alimentat stresul, nervii și multe, multe altele.

Am încercat să o salvez. Am încercat, Dumnezeu îmi e martor…”, a povestit în lacrimi fostul câștigător de la Vocea României.

Cântărețul a povestit că „familia lui a murit”, după ce mama lui a decedat din cauza problemelor de sănătate. Ea a reprezetat mereu un spirjin pentru artist.

„Pentru mine… familia mea a murit. Eu nu mai am familie. Mama mea era singura familie.(…) Mama mereu m-a împins de la spate. Mi-a zis să merg, să fac ceva. (…)

Cel mai bun speaker motivațional, cel mai bun psiholog al meu a fost ea. Omul care mă cunoștea, îmi știa toate lacunele, toți elefanții ăia din pod pe care îi avem toți. Știa tot. Tot timpul mă ghida”, a povestit Ștefan Stan cu enormă recunoștință față de cea care i-a dat viață.

Din fericire, viața lui Ștefan Stan e plină de lumină în prezent. În ultimii trei ani, artistul și soția lui au avut mai multe evenimente importante. În 2019, cei doi s-au cununat civil, iar anul trecut a apărut pe lume prima lor fetiță, Elif Mihaela. În prima lună a anului 2022, Ștefan Stan a devenit din nou tătic, atunci când s-a născut Mira Maria.

Vezi și Ştefan Stan şi-a botezat mezina. Imagini superbe de la ceremonie. Ce nume special au ales pentru cea mică!

Citește și:

Alina Sorescu, primele declarații despre presupusul iubit, datorii și faliment. Solista a răbufnit, în plin divorț

Regina Elisabeta a II-a, din ce în ce mai epuizată. Anunțul îngrijorător al Casei Regale. Este pentru prima oară în ultimii 10 ani când se ia o astfel de decizie