Ștefan Hrușcă se întoarce, din Canada unde locuiește, în țara natală pentru a duce mai departe străvechiul obicei: colindul. Anul acesta, la numai câteva zile după aniversarea sa, artistul fiind născut pe 8 decembrie, îi va colinda pe bucureșteni la Teatrul Național. Pe 14 decembrie turneul de colinde al lui Hrușcă poposește în inima capitalei, la Sala Mare a TNB, începând cu ora 20:00. Între celebrele melodii ale „Dascălului de colinde”, cum a fost supranumit artistul de către poetul George Țărnea, vor fi ascultate „Florile Dalbe”, „Trei Pastori”, „Afară Ninge Liniștit”, „Linu-i Lin”, „Sfânta-i Sara de Crăciun”, dar și „Ruga Pentru Părinți”.

Este cel mai frumos obicei creștinesc și românesc, de a merge să urezi de bine, pentru sărbători, celor dragi. Faceți asta și o să vă curățați și o să vă simțiți mult mai bine sufletește. Eu nu doar cânt, eu simt fiecare colind.”, spune Ștefan Hrușcă.

Canautorul se face auzit an de an în casele oamenilor, dând viață frumoaselor tradiții românești, celebrând de fiecare dată Crăciunul și datinile străbune.

Turneul din acest an, „Leru-i Ler”, va trece prin mai multe orașe din țară, urmând ca acestea să fie făcute cunoscute, în curând, de organizatori.

Pentru concertul lui Ștefan Hrușcă de la București prețul biletelor începe de la 80 de lei și urcă până la 160 lei, categoria VIP.

Credit foto: PR