De asemenea, cuțitul de aur al celebrului jurat a adus numai cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Amarandei și la cea a mentorului său!

Prima seară din finala Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit cu imense surprize pentru telespectatori. Doar trei concurenți se vor duela pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro în această seară: Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru. Ei bine, după ce le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea, Ștefan Borleanu nu s-a putut retrage elegant.

Acesta a făcut declarații bombă despre faptul că a ajutat-o pe Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea cu meniul din finală.

Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu se arată dezamăgit pentru toată situația, dar mai ales susține că a fost naiv pentru a acceptat să o ajute pe concurenta lui Sorin Bontea, relatează Spynews. Și-ar fi dorit să aibă propriul meniu în finala show-ului culinar de pe Antena 1.

Cu toate acestea, viața merge înainte, iar Ștefan se declară fericit pentru colegul său, Cătălin Amarandei, pe care îl susține din tot sufletul în marea finală din această seară.

Vezi și Ștefan Borleanu atac dur la adresa Narcisei Birjaru și Elenei Matei, pe motiv că nu merită să fie în finala Chefi la cuțite. Ce i-au transmis cele două

Citește și:

Sunt împreună de aproape 30 de ani! Declarația superbă de dragoste pe care Marcel Pavel i-a făcut-o soției

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite, adulată și contestată de fanii emisiunii . Val de felicitări și critici pe pagina concurentei după calificarea în marea finală