Concurentul a afirmat că doi dintre cei trei finaliști nu-și merită locul, respectiv Narcisa Birjaru și Elena Matei.

Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei sunt cei trei finaliști ai sezonului 9 ”Chefi la cuțite”. Anul acesta, fiecare echipă are un concurent în finală, dar pentru unii acesta nu a fost un motiv de bucurie. Ștefan Borleanu e de părere că doar coechipierul lui Cătălin merita să ajungă în finală dintre cei trei aleși. Acesta susține că au fost alți concurenți, printre care și el, mai buni decât cele două finaliste.

Ștefan Burleanu, atac la adresa Elenei Matei și a Narcisei Birjaru

Semifinalistul și-a exprimat nemulțumirea și a spus că au fost concurenți care au muncit mai mult și au avut preparate mai bune decât ale Narcisei și ale Elenei.

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și care au făcut farfurii mișto”, a spus Ștefan Borleanu după ce au fost desemnați finaliștii sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, conform Spynews.

Perucile pubiene sunt la modă. Tu ai purta așa ceva?

Replica finalistelor

Vizibil afectate de cele spuse, Narcisa și Elena i-au dat replica acestuia. Concurenta din echipa lui chef Scărlătescu consideră că Ștefan face astfel de afirmații din frustrare.

„Chefii știu mai bine, chefii au gustat mâncarea mea. Dacă unii oameni sunt supărați sau frustrați că sunt eu aici nu e vina mea, nu eu m-am dus și mi-am dat note singură. Când am fost la individuale am mai avut mici ajutoare, dar dacă înțelegi niște lucruri faci niște lucruri în farfurie, dacă nu le înțelegi te duci acasă și la revedere”, a fost reacția Narcisei Birjaru.

Mult mai afectată a fost Elena, care a plâns de nervi. Finalista susține că astfel de afirmații o fac să își dorească și mai mult premiul cel mare, pontru a le dovedi răutăcioșilor că greșesc.

„Toată lumea m-a subestimat și nimeni nu mi-a dat nicio șansă. Acum, când îi auzi că mai spun și că nu merit, mă enervează rău de tot, dar toți nervii ăștia mă motivează mai mult să câștig, numai să le arăt că nu e bine să judeci oamenii dacă nu-i cunoști”,a spus Elena Matei printre lacrimi.

Vezi și Soțul Narcisei Birjaru, declarație de dragoste pentru nevasta sa, după ce concurenta s-a calificat în semifinala Chefi la cuțite

Citește și:

La ce tratament recurge Amalia Năstase ca să se mențină tânără. ”Asta e rutina mea de la 27 de ani”

Îți vine să crezi că are 88 de ani? Toată lumea a rămas tablou când i-a văzut picioarele! Mii de aprecieri pentru pozele în vacanță, alături de soțul cu 32 de ani mai tânăr!