Ștefan poartă un costum alb, iar Lavinia o superbă rochie roșie, culori asociate cu cel mai îndrăgit și așteptat personaj din această perioadă magică, și anume Moș Crăciun. Mesajul piesei reunește sentimetele de iubire, fericire și apropiere pe care oamenii le simt în preajma și în timpul sărbătorilor, când sunt alături de cei dragi.

lavinia in noul videoclipSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9Ștefan Bănică este singurul artist roman care sustine anual doua producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrul concert de Crăciun (19 ani consecutiv) și concertele din luna martie, dedicate Zilei Femeii (ce s-au desfășurat pentru al 11-lea an consecutiv). Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănica este unul dintre cei mai iubiți și complecși artiști români și reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul din România.


Lavinia este o prezenţă constantă pe piaţa muzicală din România, încă din 2003. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a lansat piese în limba engleză, română, dar şi spaniolă, dintre care amintim: ”Replica de cinema”, „Honey Boy”, „Dragoste cu imprumut”, „Aroma Del Amor” sau „Plângi, fată”. 

În ultima vreme au tot apărut zvonuri că Lavinia și Ștefan ar avea probleme în mariaj. Cei doi au negat de fiecare dată zvonurile, iar noua piesă este dovada clară că cei doi încă formează un cuplu și se înțeleg mai bine ca oricând.

Lavinia Pîrva l-a cunoscut pe Ștefan Bănică în anul 2011, atunci a participat la concursul „Dansez pentru tine”. Relația celor doi s-a oficializat în 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. În mai 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă, aducând pe lume primul copil al ei și al lui Bănică, un băiețel, pe nume Alexandru.