Îndrăgitul actor și frumoasa lui soție au fost în prima vacanță alături de ALexandru. Au ales o destinație aproape de vasă, în Bulgaria, la doar câțiva kilometri de Vama Veche, însă imaginile cu ei de acolo i-au topit pe fani.

Lavinia a publicat o imagine superbă în care apare alături de soțul ei. Relaxați și cu zâmbetul pe buze, cei doi s-au pozat în timp ce se plimbau ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți  prin resortul de lux din țara vecina.

Imaginea a făcut deliciul fanilor care de mult timp își doreau să vadă o poză cu cei doi și au reacționat imediat.

Lavinia-si-Stefan-Banica-in-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Superbi”, ”Ce frumoși sunteți”, ”În sfârșit o poză în doi”, ”Eeee, așa da!”, ”Super tare poză cu voi”, ”Cel mai frumos și minunat cuplu”, ”În sfârșit o poză cu el”, ”În sfârșit! Foarte frumos vă stă împreună”, ”Sunteți splendizi”, ”Da, vă potriviți”, ”O pereche foarte frumoasă”, ”În sfârșit o poză împreună”, ”Sunteți frumoși”, ”Bănică a întinerit lângă tine”, ”Sunteți foarte frumoși împreună”, ”În sfârșit vă văd împreună! Ce frumoși sunteți”. ”Ce poză frumoasă”, ”Sunteți superbi și separat și împreună”, ”Ștefan de ce nu pune niocio poză cu voi doi?”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Citește și:

Lili Sandu a devenit mămică. Prima imagine cu bebelușul

O imagine cu Augustin Viziru și fiica lui a cucerit internetul: „E cel mai frumos cadou din viata mea”