Starea de sănătate a lui Ștefan Bănică este bine. A dat asigurări chiar artistul, care a făcut primele declarații pe pagina lui de Facebook.

 

„Pentru că au circulat în ultimele ore multe informaţii referitoare la starea mea de sănătate şi pentru că am fost copleşit de mulţimea de mesaje primite, ţin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine”, a scris Ştefan Bănică Jr.

Citește și: Actorii din „Dallas” s-au revăzut la 40 de ani de la apariția celebrului serial! Nu îi mai recunoști! Întâlnire emoționantă

Ștefan Bănică Jr. acuza dureri absominale

Ștefan Bănică a ajuns luni de urgență la spitalul Florească, acuzând dureri absominale cumplite. Deși medicii au crezut inițial că este vorba de o indigestie, în cele din urmă au descoperit că artistul avea o criză de apendicită și l-au operat de urgență. „Frământat de o stare digestiva rea, Ştefan Banica jr, a trebui sa apeleze la consultul medicilor si s-a prezentat la Floreasca, o uzina continua. Banica a apelat la medicii de acolo. Ei au pus diagnosticul. E vorba de o indigestie, crampe digestive. O infectie. El va fi in continuare investigat. Cei mai buni profesori vor culege datele din teste. Vor pune un diagnostic”, a spus Florin Condurăţeanu, potrivit Libertatea.ro.

Starul din „Liceenii” trece prin clipe foarte fericită. Acesta s-a căsătorit, anul trecut,  în mare secret, cu Lavinia Pârva, după o relație de șase ani. Cei doi și-au jurat credință, într-o ceremonie privată, în Bulgaria, și le-a fost alături doar prietenii apropiați.

 

„Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, a spus Bănică, după ceremonie.

Citește și: