Ștefan Bănică Jr. și-a lansat vineri noul album „Picat din lună” și noul single „Ea mi-a pus cătușele”. Celebrul cântăreț a spus că toate piesele, de dragoste, au legătură cu ceea ce trăiește, în prezent, mărturisind că Lavinia, partenera ei a fost cea care i-a pus cătușele.

 

BanicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Mă privea într-un fel, jur că n-aș fi crezut, s-ajung să-mi placă fata atât de mult. Martor mi-e Cel de Sus, când mi le-a pus. Cătușele, ea mi-a pus cătusele!Inima mi-a furat, fără glas m-a lăsat”, spune Bănică  în melodie. Mai mult, se pare că Lavinia chiar i-a pus „cătușele” și l-a convins pe Bănică să meargă iar la altar. Cei doi au apărut la eveiment cu verighete pe mână, detaliu care confirmă zvonurile că cei doi au mers în fața altarului.

Bănică a confirmat că poartă verighetă

„Da, port verighetă”, a declarat Bănică într-un interviu pentru site-ul viva.ro, fără să dea alte detalii. Lavinia a fost și ea întrebată de ce poartă verighetă, dar a ezitat să răspundă, spunând scurt: „Este un eveniment la care nu vreau să vorbesc despre asta”.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior formează un cuplu de patru ani, la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin, după șapte ani de căsătorie. Cântărețul a mai fost căsătorit timp de cinci ani cu MIhaela Rădulescu, în perioada 1994-1999 și are doi copii. O fetiță cu Andreea Marin și un băiat dintr-o altă relație.

 

Citește și: