Ștefan Bănică nu este doar un artist desăvârșit, ci și un tată excelent. Deși nu se afișează des alături de copiii lui, celebrul actor a cucerit internetul cu un filmuleț cu Alexandru, pe care l-a publicat în urmă cu puțin timp.

Îmbrăcați în haine asemănătoare, Ștefan aleargă după fiul lui cel mic, care pare foarte încântat de faptul că tatăl lui se joacă cu el.

Prima imagine cu AlexandruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Se pare că actorul a petrecut un weekend cu băieții lui, având în vedere că și fiul lui, Radu, a pus o poză în care se plimbă cu Alexandru de mână.

Lavinia și Ștefan sunt extrem de zgârciți cu pozele cu fiul lor, dar artista a recunoscut într-o emisiune TV că Alexandru este foarte energic și se pare că a moștenit și el talentul tatălui său, fiind atras de muzică.

De asemenea, Lavinia a dezvăluit că încă nu și-au dat seama cu cine seamănă mai mult, dacă cu ea sau cu Ștefan.

„E mofturos. Îi place să se caţere, să urce scările. E foarte activ. Am grijă la alimentaţie, dar îi mai dau să guste. Mama mea e mai strictă cu el. Fiul meu cântă la pian cu tati, are ureche muzicală. A ascultat muzică încă de când era în burtică. Nu ştim încă cu cine seamănă mai mult”, a spus Lavinia Pârva în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Numai că Alexandru mai are o pasiune, complet neobișnuită pentru vârsta lui: “E fan curățenie. Deci el asta face. De dimineață până seara vrea să facă curățenie în casă (…)”.

Ștefan Bănică a mărturisit că lui i-a priit pandemia. Pe lângă faptul că a putut astfel să lucreze la melodii noi, artistul recunoaște că s-a bucurat foarte tare de această perioadă de relaxare pentru că a putut să petreacă foarte mult timp cu Alexandru. Acesta a precizat chiar că nici Ștefan sau Violeta, copiii lui din celălalte relații, nu au avut niciodată ocazia să stea așa mult timp cu el.

„Cel mai important lucru pentru mine a fost că am putut să stau ca niciodată alături de copiii mei, și în special, alături de Alexandru, cel mic. Nici Ștefănel sau Violeta nu au putut profita de mine atâtea zile la rând. Dar faptul că am stat două luni și ceva din viața băiatului meu, (…), lângă el, a fost cel mai mare câștig și pentru asta mă bucur nespus”, a declarat Ștefan Bănică într-o emisiune TV.

„Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, a mai spus Bănică într-un alt interviu despre fiul lui.

Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 52 de ani, are trei copii. Radu Ștefan este fiul său cel mare, rezultat din povestea de dragoste pe care a artistul a trăit-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu Andreea Marin, Ștefan Bănică Junior are o fiică, Violeta. Alexandru, fiul cel mic al artistului, a venit pe lume în urmă cu un an și este rezultat al mariajului pe care îl are cu Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună din 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. Pe 13 mai 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă, aducând pe lume primul ei copil și al lui Ștefan.