Tatăl său nu a putut rata momentul și a postat o imagine alături de Radu, la care a adăugat o scurtă descriere.

Radu Ștefan Bănică a primit urări atât din partea celor dragi, dar și din partea fanilor, deloc puțini la număr.
Mesajul cel mai special a venit din partea tatălui său, care a postat o imagine tată-fiu, la care a atașat o scurtă descriere.

„21 de ani, azi! Trece timpul!”, a scris Ștefan Bănică Jr., în dreptul imaginii distribuite pe Instagram cu fiul său. Deși un mesaj lapidar, acesta ascunde atât bucuria de a-și vedea fiul mare și sănătos, cât și tristețea trecerii anilor.

De-a lungul timpului, artistul a fost discret vizavi de viața de familie, așa că fanii au fost cu atât mai încântați să vadă imaginea alături de fiul său.

imaginea-postata-de-stefan-banica-de-ziua-fiuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 27

Radu are multe pasiuni. E un artist în toată puterea cuvântului!

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, Radu Ștefan Bănică mărturisea că este pasionat de artă, mai exact de fotografie și muzică. Printre pasiunile sale se numără și modelingul, el încercând să îmbine cât mai bine cele trei domenii diferite.

Chiar dacă are multe pasiuni, fiul lui Ștefan Bănică Jr. își dorește să se concentreze mai mult pe partea de actorie, aceasta fiind preocuparea sa de bază.

În urmă cu un an, tânărul s-a lansat și în afaceri, dar se pare că este mai mult un hobby pentru el.

„Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place!

Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobby și le îmbin de fiecare dată când pot”, a spus Radu Ștefan Bănică, la Antena Stars.

Vezi și Primele imagini cu fiul lui Ștefan Bănică la noul serviciu. Radu va fi în juriu la o emisiune de talente, alături de două mari soliste

Citește și:

Dana Marijuana, terorizată de o femeie care susține că e sora ei. Ce face aceasta pomenindu-i numele

Mircea Badea, despre cum a supraviețuit la cutremurul din ’77. Bunica lui a făcut gestul salvator