Ștefan Bănică Jr. a cântat pentru prima dată cu fiul său, Radu Ştefan Bănică, în vârstă de 18 ani, în concertul anual susținut în preajma sărbătorilor de iarnă.

aD1hMjAyZDUxODhlNTFlY2FmNGNiYWE4OTJiM2Q4YTAwNQ==.thumbSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Cei doi au interpretat piesa „Doar o dată-i Crăciunul”, moment care i-a emoționat pe spectatori. „Fiul meu e de aceeași vârstă cu concertul de Crăciun, practic au crescut împreună, cu alte vise, cu alte speranțe și alte nevoi”, a declarat Bănică.

 

„Eu nu am avut șansa să cânt alături de tatăl meu pe o scenă ca asta, dar am acum bucuria unică să o împart cu fiul meu”, a mai spus Bănică.

Ștefan Bănică jr. și Radu Ștefan Bănică au purtat costume asortate, de culoare roșie, iar la finalul duetului, pe ecranul din spatele scenei a fost proiectată o imagine cu Ștefan Bănică, tatăl artistului, astfel că portretul de familie a fost întregit. Radu a surprins pe toată lumea cu vocea lui, moștenind se pare talentul tatălui lui.

Fiul lui Ștefan Bănică jr. este atras de actorie și a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală în piesa „Totul în grădină”. Tânărul a apărut și în videoclipul piesei „Până la cer”, lansată recent de tatăl său. Radu joacă rolul tatălui său în adolescență, cu care seamănă foarte bine.

Citește și: