Acum, artistul a dezvăluit motivul pentru care apare des în public cu ochelarii de soare.

Artistul arată impecabil nu doar pentru vârsta sa, iar recent a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a se menține în formă și a spus adevăratul motiv pentru care poartă ochelari de soare atât de des. Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că are zile când se trezește cu ochii umflați.

”Am zile când am ochii umflați, pur și simplu umflați, mai ales de dimineață. Dacă mă duc la o emisiune dimineața, uneori port ochelari sau port ochelarii de vedere când e cazul.

Dacă ești cu ochii umflați și vrei să pui o poză în care vrei să promovezi ceva, uneori îți mai faci la ochi (n.r. editezi fotografia) că e normal, e firesc”, a spus cântărețul, în cadrul podcastului Magic Life.

Nu face sport, nu ține dietă, dar se respectă

Cât despre stilul de viață, artistul recunoaște că nu face sport și nici nu are o alimentație anume.

”Nu e vorba de mâncat… Nu fac nimic, eu nu fac sport. Mă întrețin și cred că e important pentru mine. Da, sunt exigent cu mine și nu îmi place să dau sfaturi. E respectul față de public și condiționările pe care ți le pui singur. Dacă n-ai mai apărea pe scenă…

Un artist care se urcă pe scenă are respect față de ceea ce face, față de el însuși și față de cei care vin la spectacolele lui. Și atunci te auto-obligi să păstrezi o anumită rigoare”, a mai spus Ștefan Bănică Jr., în același podcast.

stefan-banica-in-vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

În urmă cu ceva timp, artistul spunea că se axează pe ideea de echilibru și asta îl și ajută să se întrețină, să rămână în formă. Iar din cele mai recente fotografii, din vacanța în Turcia petrecută cu familia, se vede că asta funcționează în cazul lui. Artistul arată mult mai tânăr și inclusiv hainele fistichii, de concediu, îl prind de minune. De la gecile de piele și costume era greu de intuit că va fi așa o apariție în tricouri colorate și pantaloni scurți fistichii.

„Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu, când i-a recomandat un doctor cardiolog (tatăl meu avea probleme cu inima) să o lase mai moale cu scena: „Dar dumneata, doctore, când operezi, poţi s-o laşi mai moale? Adică să nu te implici foarte tare, să o faci aşa… Sau operezi o dată pe an?“. Şi doctorul nu a ştiut ce să-i răspundă.

Aşa e şi cu meseria mea. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut”, a spus Ștefan Bănică Jr pentru OK! Magazine.

Vezi și Lavinia Pârva și Ștefan Bănică și-au sărbătorit băiatul. Imagini de la petrecerea lui Alexandru

Citește și:

Ce mai face Silvia Lăuneanu, solista trupei ”De la Vegas”. Imagini inedite cu ea la săpat!

Cum a rezistat iubirea dintre Carmen Brumă și Mircea Badea: A spus chiar ea secretul: „Face parte din această strategie”