Ștefan Bănică Jr. a apărut pentru prima dată cu fiul lui cel mare, într-o emisiune TV. Cei doi au făcut senzație la “Chefi la cuțite”, unde au pregătit împreună un preparat special.


Mai exact, Radu a gătit pui cu portocală și orez în sti asiatic, în timp ce tată lui l-a asistat.


Ștefan Bănică a recunoscut că el nu se pricepe deloc în bucătărie. Ce-i drept, mai mult l-a încurcat pe Radu decât să-l ajute, iar fiul lui i-a dat lecții la acest capitol, lăsându-și tatăl fără cuvinte.

Radu-si-StefanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3


„ Noi, în general, mâncâm ce gătește Ștefan, pentru că el este pasionat de bucătărie. Nu mă moștenește (n.r -în bucătărie). Și Slavă Domnului că nu mă moștenește pentru că așa cum a zis și el, eu știu să fac doar omletă”, a mărturisit celebrul artist.

Radu Ștefan Bănică a mărturisit că pasiunea pentru gătit a dobândit-o de la mama sa. Preparatul inedit l-a denumit “pui portocaliu” datorită faptului că în rețeta conține și portocală.

“M-a învățat mama de mic să știu să mă descurc. Să fac un ou, vorba lui tata, să fac o omletă, că noi băieții omletă facem. Și așa s-a dezvoltat într-o pasiune. E un hobby”, a povestit Radu Ștefan Bănică în cadrul ediției trecute a emisiunii “Chefi la cuțite”.

Radu a mărturisit că cel mai bine se pricepe la deserturi, dar a încercat fel de fel de preparate. “Am făcut genunchi de șarpe… Am făcut și Șale de fluture cu mărar, Unghii de pește sau Genunchi de șarpe!”, au glumit cei doi concurenți pe platourile de filmare ale concursului culinar de la Antena 1.

Cei trei chefi nu au reușit să ghicească preparatul gătit și nici cine l-a făcut.

“Eu zic că e șofer pe o mașinuță mică și face delivery de mâncare chinezească”, a spus chef Sorin Bontea.

După ce au intrat în fața celor trei jurați, Florin Dumitrescu l-a lăudat pe Radu Bănică și i-a dezvăluit că este cel mai bun pui pe care l-a gustat de-a lungul competiției.

În vârstă de 18 ani, Radu Ștefan Bănică a susținut examenul maturității în vara asta cși a intrat printre primii la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale” din București.

“Ceea ce îi spun eu este că nu poți să dai 100% în mai multe direcții. Te canalizezi pe o chestie. Nu poți să fii chef, să fii și un mare actor, să fii și un mare sportiv în același timp. E greu” a fost sfatul pe care i l-a dat Ștefan Bănică fiului său.

“Bucătăria este mișto când o gătești acasă. Ca meserie este foarte grea”, a intervenit chef Sorin Bontea. De altfel și ceilalți doi jurați de la “Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, l-au sfătuit pe Radu Bănică să se axeze pe actorie.

Ștefan Bănică a dezvăluit că fiul lui joacă deja de doi ani într-o piesă de teatru la Teatul de Comedie.
„El joacă deja într-o piesă de teatru, culmea, la Teatrul de comedie unde joc eu, fără să am eu vreun amestec, atenție mare, fără să am eu niciun amestec. (…) Dacă vreți să-l vedeți, piesa se numește Totul în grădină”, a declarat Bănică.