Ștefan Bănică susține seria concertelor extraordinare de Crăciun pentru al 14-lea an consecutiv, fiind cea mai longevivă producție muzicală din România. Spectacolele din acest an vor avea loc pe 11 și 12 decembrie, la Sala Palatului, din București, de la ora 19.30.

Organizatorii promit un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitații-surpriză, efectele speciale, lumini și grafica inedită.

În fiecare an, la concertele de Crăciun, mă bucur că avem foarte mulți spectatori din țară, nu doar din București, și chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest eveniment, devenit deja un mod tradițional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generații la un loc: de la copii, adolescenți și până la părinți și bunici. Ce poate fi mai frumos?! Aștept cu drag să ne revedem și în acest an la Sala Palatului, pe 11 și 12 decembrie, să creăm împreună o atmosferă de neuitat.”, declară Ștefan Bănică.

Concertul extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică este un eveniment de referință în peisajul evenimentelor muzicale românești. Artistul a susținut din 2002 și până în prezent aproape 60 de concerte de Crăciun, însumând și un număr record de spectatori.

Credit foto: Facebook