Ștefan Bănică Jr. Este o prezență nelipsită de la televizor, fiind jurat la X Factor sau participant la alte emisiuni de la Antena 1, însă celebrul artist a fost surprins acum într-o nouă ipostază, cum nu a mai fost văzut până acum.

Pentru că s-au anulat concertele de Crăciun de la Sala Palatului, din cauza pandemiei, îndrăgitul artist profită de faptul că are mai mult timp liber și încearcă lucruri noi. Mai exact, el și-a făcut apariția la pupitrul știrilor, în calitate de coprezentator la Observatorul Antenei 1, pe 29 noiembrie, de ziua Antenei 1. El a prezentat ştirile de la ora 19.00, alături de Alessandra Stoicescu și s-a descurcat de minune.

„Voi avea un coleg de prezentare sau nu ştiu cum e mai bine…eu voi fi partenera lui de scenă. Aşadar, pentru această seară, pentru prima dată la Observatorul orei 19.00, ştirile ni le aduce Ştefan Bănică.”, a declarat Alessandra Stoicescu, prezentatoarea Observatorului orei 19.00.

„Bună seara, doamnelor şi domnilor. Bună seara, Sandra. Mulţumesc pentru prezentare, a fost foarte frumos. Şi uite că vremurile acestea neobişnuite ne pun în situaţii neaşteptate. Adică am primit un nou rol la care nu mă gândeam sincer, sunt într-un platou de ştiri şi nu am venit să vă cânt, am venit să prezint ştiri. Să trecem la treabă!”, a spus artistul.

Exact ca un prezentator de ştiri cu experienţă, Bănică a prezentat ştirile, a citit de pe promter, s-a uitat fix în camera de filmat şi a discutat subiectele alături de colega sa, de Sandra Stoicescu, demonstrând că talentul lui nemărșinit și se paote descurca cu brio în orice domeniu.

Ștefan Bănică Jr este căsătorit cu Lavinia Pîrva din 2017 și au împreună un băiețel. În mai, anul trecut, Lavinia l-a adus pe lume pe Alexandru, primul copil al ei, al treilea al lui Ștefan Bănică Jr. În ultima vreme au apărut zvonuri că Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. ar avea probleme în mariaj, însă artista a negat zvonurilor cu o declarație pe Instagram, în care a închis gurile tuturor.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!

Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti ! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!’”, a scris Lavinia.

Cu toate acestea, artista și-a petrecut ziua de naștere alături de prietenele ei, în timp ce Ștefan Bănică s-a închis în studio, unde a înregistrat noi melodii.

Citește și:

Anamaria Prodan, în stare gravă după ce a fost confirmată cu coronavirus. A fost luată cu ambulanța

S-a căsătorit, în mare secret. Primele imagini de la nuntă. Ce mireasă frumoasă!