„La mulți ani, tati, te iubim mult”, a scris Lavinia Pârva în dreptul unei imagini în care Ștefan Bănică apare alături de fiul lor, Alexandru, în vârstă de 3 ani și 5 luni. Îmbrăcat cu o cămașă vișinie, cu o freză impecabilă și cu un ceas scump la vedere, Bănică arată impecabil și nu se dezice: toată viața a fost un bărbat îngrijit, care a avut un stil de viață activ și sănătos.

Ștefan Bănică, trei căsnicii cu trei femei superbe

Ștefan Bănică, star-ul rock’n’roll al României, are o listă lungă de femei frumoase și celebre, care i-au căzut în mreje. Soțiile oficiale sunt Mihaela Rădulescu (53 de ani), Andreea Marin (47 de ani) și Lavinia Pârva (37 de ani), însă există o femeie care a însemnat mult în trecutul, prezentul și viitorul artistului. Asta pentru că sunt uniți pe veci de o mândrețe de băiat pe care îl au împreună, Radu Ștefan Bănică (20 de ani). Vorbim despre Camelia Constantinescu, prima femeie care l-a făcut tătic pe Ștefan și singura iubită care nu este din lumea mondenă.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică au fost împreună timp de 5 ani și s-au despărțit în 2005, când băiatul lor avea doar 4 ani. Radu Ștefan a rămas în grija mamei, dar are o relație excelentă cu tatăl lui, dar și cu fosta și actuala soție a lui Ștefan Bănică, Andreea Marin și Lavinia Pârva. Un alt nume celebru pe lista iubitelor lui Ștefan Bănică este cel al regretatei jurnaliste și vedete TV Cristina Țopescu, fata comentatorului sportiv Cristian Țopescu. Cei doi au avut o relație tumultuoasă și pasională, la începutul anilor ’90.

Lavinia Pârva, mesaj de dragoste la aniversarea lui Ștefan BănicăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ștefan Bănică are trei copii cu trei femei

Ştefan Bănică are copii, doi băieţi şi o fată, cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu, a împlinit 21 ani şi este student la UNATC. Și-a deschis și o afacere în buricul Capitalei și a moștenit șarmul celebrului său tată. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin, născută pe 15 decembrie 2007.

Actuala soție, Lavinia, i l-a dăruit pe Alexandru, născut pe 13 mai 2019. Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu în perioada 1994-1999. În ianuarie 2006, artistul s-a însurat cu Andreea Marin, însă în octombrie 2013 anunțat divorțul, pe Facebook. Din 2013, Bănică este într-o relație cu solista Lavinia Pârva, pe care a luat-o de soție în 2017, în cadrul unei ceremonii discrete, în Bulgaria.

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică, fotomodel pentru un calendar de coafuri. Radu arată senzațional cu părul lung și atitudine rebelă

Citește și: Poză rară cu fosta iubită a lui Ștefan Bănică, mama lui Radu Ștefan. Cum arată acum Camelia Constantinescu. Femeia sfidează timpul și are o frumusețe aristocratică

Citește și: Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, imagini din vacanță! Solista, trup clepsidră în costum de baie

Citește și: Andreea Marin, imagini de familie cu fiica și iubitul: „La ce mă gândesc când spun dragoste”. „Zâna”, întâlnire inedită cu fiul lui Ștefan Bănică