Deși nu este foarte generos cu informațiile despre viața privată, Ștefan Bănică a făcut o dezvăluire în premieră într-o emisiune la radio. În momentul în care a fost întrebat care e cel mai mare regret al lui, Ștefan Bănică a făcut o mărturisire emoționantă legată de felul în care n-a știut să își exprime dragostea față de tatăl său cât acesta era în viață.

“Am un regret și se leagă tot de muzică. Primul meu concert important la Sala Palatului se numea Rock’nRoll între prieteni, în 1994, unde făceam o istorie a Rock’nRoll-ului. Pe 11 noiembrie am avut două concerte, și tot atunci era ziua tatălui meu și a fost în sală. A fost primul – și cred că singurul – concert cu atâta lume pe care l-a văzut. În 95 s-a dus să se odihnească, deja. Iar eu atunci, în 94, în loc să spun “la mulți ani, e ziua ta”, am considerat că, în contextul ăla, în care jucam niște personaje – aveam punerea în scena teatrală în minte, mi s-a părut că nu e loc pentru așa ceva. După aia am regretat toată viața mea. Puteam să spun “la mulți ani, sunt mândru că ești aici, toata lumea asta te iubește și meriți să-ți spun la mulți ani de pe scenă”. Acum fac asta pentru fiica-mea, e născută pe 15 decembrie și când e în sală îi spun la mulți ani,” a declarat Ștefan Bănică la Europa FM, în emisiunea Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu.

A lansat piesa nouă: “Când nu vezi”

Cea mai recentă piesă a lui Ștefan Bănică, “Când nu vezi”, este o metaforă despre trenurile pe care le pierzi și nu le mai întâlnești în viață pentru că nu ești conectat cu adevărat la ce ți se întâmplă.
Single-ul poate fi deja ascultat la radiouri si este disponibil online, în exclusivitate, pe Zonga în perioada 9-15 februarie.

Pe 4 & 5 martie, Ștefan Bănică va cânta în premieră noul său single, “Când nu vezi”, la concertele acustice “Te iubesc, femeie!”, care vor avea loc la Circ & Variete Globus București.

Credit foto: PR