Actorul, în vârstă de 44 de ani, a devenit cunoscut după ce a jucat în primele două părți ale filmului „Singur acasă”. El l-a interpretat pe Buzz McCallister, fratele cel mare al lui Kevin McCallister, rol interpretat de Macaulay Culkin. Însă, Devon se află acum în centrul unui scandal uriaș după ce o ceartă cu partenera sa a degenerat. Potrivit Page Six, el e acuzat că și-a lovit iubita într-o cameră de hotel din Oklahoma, unde ar fi încercat să și o stranguleze.

Incidentul șocant ar fi avut loc pe 9 decembrie și se pare că actorul din ”Singur Acasă” ar fi lovit-o în față, iar apoi i-a pus mâna pe gură și a încercat să o sugrume. Mai mult, potrivit TMZ, surse din poliție au dezvăluit că oamenii legii au fost chemați la hotelul Hyatt, din Oklahoma, SUA, în urma unui discuții tensionate. Actorul nu a fost arestat și nu s-a depus nicio plângere în seara respectivă, iar lucrurile s-au liniștit, cei doi luând decizia să-și spună „Adio”. A doua zi însă, potrivit Page Six femeia a mers și a depus plângere împtoriva actorului.

home-aloneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cu toate acestea, reprezentanții lui Ratray au transmis o declarație prin care neagă informațiile apărute în presă. În comunicatul respectiv, aceștia susțin că Ratray și partenera lui au avut o ceartă, însă nu a fost vorba de agresiune fizică. Totodată, ei anunță că actorul și iubita lui au decis să se despartă în urma acestui scandal.

„Singur acasă”, cel mai iubit film de Crăciun

„Home alone“ („Singur acasă“) este unul dintre cele mai iubite și urmărite filme de Craciun și acum la 30 de ani de la lansare, fiind difuzat an de an în preajma sărbătorilor de iarnă. Deși actorii din film au devenit celebri peste noapte pentru rolurile lor, aceștia nu s-au mai bucurat de același succecs după terminarea seriei.

Potrivit celor mai recente imagini cu el, actorul Devin Ratray, interpretul lui Buzz McCallister, fratele lui Kevin, nu s-a schimbat foarte mult și și-a păstrat trăsăturile din copilărie. În urmă cu 30 de ani, părea să dea lovitura vieții lui. După succesul primului film „Home Alone”, tânărul Devin Ratray a fost invitat de scenarist, regizor și producător să apară și în partea a doua, „Lost in New York”. Mulți au presupus că, din acel moment, cariera lui va exploda și că va avea un succes comparabil cu al lui Macaulay Culkin. Lucrurile nu au stat chiar așa însă, iar Ratray a primit doar roluri episodice timp de ani buni, până când a revenit în lumea filmului cu o apariție în comedia „Masterminds”. La 41 de ani, starul a jucat alături de Kate Mckinnon, Kristen Wiig, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis și Owen Wilson, unii dintre cei mai apreciați actori de comedie ai momentului, în această peliculă cu încasări considerabile. De asemenea, poate fi urmărit și în „The Good Fight”, „Hawaii Five-0” și „Chicago Med” sau în „Home Sweet Home Alone”, ce a fost lansat anul acesta.