Starul aniilor 90 și-a îngrijorat în urmă cu câțiva ani fanii, după ce acesta ajunsese într-o stare deplorabilă și multă lume credea că va muri din cauza droguriilor de care a devenit dependent în 2012, în urma despărțirii dureroase de Mila Kunis, cu care s-a iubit timp de nouă ani de zile. Cei doi actori au format un cuplu din 2002 până în 2011, când au ales să rămână doar prieteni. Însă,  într-un interviu acordat realizatorului de radio Howard Stern, Mila Kunis a recunoscut că i-a fost foarte greu să gestioneze celebritatea fostului ei iubit.

MacaulaySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

S-a iubit nouă ani cu Mila Kunis

„Era uriaş. Nu puteai să mergi pe stradă cu el, întotdeauna atrăgea atenţia în cel mai ciudat mod, fanii pur şi simplu începeau să urle când îl vedeau. Nu ştiau cum să reacţioneze. Nu era un răspuns normal faţă de o celebritate. Fanii aveau reacţii total anormale faţă de el“, a mărturisit actriţa.

Dacă pe vremea aceea era un puști simpatic, acum starul, în vârstă de 39 de ani, a devenit de nerecunoscut. El a adoptat un look de hipster și pare că și-a revenit complet. Pare sănătos, după cum arată cele mai recente imagini postate de el pe contul său de Instagram, dar nu mai acordă așa multă atenție aspectului său. „Acum arăți ca Marv, ca un hoț neîngrijit”, „Ar trebui să joci  acum rolul unuia dintre băieții răi în remake-ul filmului Singur acasă”, i-au scris  și fanii, care sunt de părere că actorul nu prea se mai îngrijește ca pe vremuri.

Are o avere de 15.000.000 $

Puțină lume știe că Macaulay Culkin este nașul fiicei lui Paris, fapt pentru care sunt surprinșia desea împreună.  Michael Jackson a declarat în nenumărate rânduri că este un fan al lui Culkin și cei doi au devenit prieteni, actorul mergând mereu în vizită la Neverland, fapt pentru care  Paris a rămas foarte apropiată de cel care i-a devenit naș. Mai mult, Macaulay Culkin a apărut în videoclipul piesei „Black or White”.

::placeholdeR–>

Macaulay Culkin a devenit faimos în întreaga lume după ce a apărut la vârsta de 10 ani în primul film „Singur acasă”. Fiul unui fost actor de pe Broadway, el și-a început cariera la vârsta de patru ani. El a apărut în filmul „The Midnight Hour”, în 1985, iar apoi a jucat în seria The Equalizer în 1988. În același an și-a făcut debutul și pe marile ecrane în pelicula „ Rocket Gibraltar”, iar în 1990 a jucat în „Singur acasă”, iar un an mai târziu a avut un rol de excepție în „My Girl”.  De atunci, el a obținut numeroase rolul, atât pe micile, cât și pe marile ecrane, iar în prezent, acesta se bucură de o avere estimată la 15.000.000 de dolari.

Citește și: