Celebrul actor a devenit tată pentru a doua oară la vârsta de 50 de ani. Soția lui, Rachel Weisz (48 de ani), a adus pe lume, la începutul lunii trecute, o fetiță superbă, primul copil al cuplului. Însă, starul se pare că și-a luat în serios rolul de tătic și a fost surprins de paparazzi, pe stradă, într-o ipostază rar întâlnită. Acesta a fost fotografiat în timp ce își plimba fetița, fie într-un landou, fie într-un ham legat de piept.

Daniel Craig a albit completSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Imediat pe rețelele de socializare au apărut numeroase comentarii. Unii internauți l-au criticat spunând că își strică imaginea de mascul feroce și de agent 007 pe care și-a promovat-o de-a lungul timpului în filme de acțiune, în timp ce alții i-au sărit în apărare. Mai mulți internauți, chiar și vedete, precum Chris Evans, au postat imediat pe Instagram și Twitter  imagini în care își scot la plimbare copiii, pentru a demonstra că este un gest absolut normal pentru un tătic, și acest lucru nu te face deloc mai puțin bărbat, ba din contră.

Citește și: O altă fostă iubită de-a lui Salman Khan susține că a fost abuzată sexual. A trăit un adevărat coșmar

Daniel Craig și Rachel Weisz au devenit părinți luna trecută

 

 

View this post on Instagram

 

❤❤

A post shared by Daniel Craig (@danielcraigofficialfans) on

Imaginea starului însă se pare că a avut de suferit. Trecera timpului și-a pus amprenta pe chipul lui, iar acesta a albit aproape de tot. În urmă cu o lună, Daniel Craig şi partenera lui, Rachel Weisz, au devenit părinţi. Atât Daniel, starul din seria James Bond, cât și Rachel, sunt fiecare la al doilea copil. Rachel mai are un fiu de 11 ani cu regizorul Darren Aronofsky, cu care a avut o relație în perioada 2001 – 2010, iar Daniel are are fiică de 25 de ani, Ella, cu actrița Fiona Laudon.

Rachel și Daniel formează un cuplu din decembrie 2010, când amândoi au apărut în filmul ”Dream House”. La șase luni distanță, cei doi se căsătoreau în secret. Doar patru persoane le-au fost alături când și-au spus ”da”.

Citește și: