Fanii familiei regale sunt din în ce mai îngrijorați, având în vedere starea de sănătate a reginei. După ce palatul a anunțat că Suverana are Covid-19, Elisabeta a II-a a fost nevoită să-și anuleze mai multe apariții oficiale. Suverana în vârstă de 95 de ani a anulat apariția sa la slujba de Commonwealth Day. Cei de la palat s-au temut că nu se va simți ”confortabil” să călătorească de la Windsor la Londra, apoi să petreacă o oră la eveniment.

Intervention télévisée de la reine Elisabeth II d’Angleterre ŕ pSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Însă ceea ce a îngrijorat pe toată lumea e faptul că regina nu a mai ieșit la plimbare cu îndrăgiții ei căței corgi de șase luni și temerile sunt că nu o va mai face niciodată. E prima dată când se întâmplă așa ceva de când și-a început domnia.

Regina, care a avut mai bine de 30 de câini corgi de-a lungul vieții și pentru care a avut mereu o mare pasiune, a găsit alinare la aceștia după moartea soțului ei, Prințul Philip, în luna aprilie a anului trecut.

Însă, de când a petrecut o noapte în spital în luna octombrie a anului trecut, aceasta nu a mai fost văzută la plimbare cu cățeii.

Câteva zile mai târziu, a acuzat o problemă la spate, iar luna trecută a făcut covid.

La ora actuală, ajutoarele ei îi plimbă cățeii. O sursă a declarat pentru Metro.co.uk: ”Nu este bine. De obicei, în vremuri de criză, Regina se bucura de compania câinilor și îi scotea în fiecare zi, mai ales după ce Prințul Philip s-a îmbolnăvit și a murit anul trecut”.