Oana Roman, care are deja probleme familiale, soțul ei Marius Elisei plecând de acasă, și sora sa, Catinca, au decis să-și interneze mama pentru câteva zile. Mioara Roman a făcut deja testul Covid necesar la internare și astăzi va ajunge pe mâinile medicilor, pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, declara ieri Catinca Roman pentru Click!.

Mioara Roman suferă de maladia Parkinson

Ajunsă la 80 de ani, Mioara Roman suferă de maladia Parkinson. „Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână!

E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, povestea Oana Roman recent, plângând, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Vezi și Drama prin care trece Oana Roman. Acum a spus totul. Cu ce boală gravă se confruntă mama ei, Mioara Roman

Citește și:

”Carolina împlinește azi cei 7 ani de acasă!” Tu știi a cui e sărbătorita? Mămica ei e o cântăreață iubită de la noi!

Cât de frumoasă este fetița lui Codin Maticiuc! Puștoaica îi seamănă leit!