Regele Mihai prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței. A„ltețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au revenit în Elveția aseară, la reședința privată a Majestății Sale. Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței.În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale”, se arată într-un comunicat al Casei Regale.

În octombrie,  Casa Regală anunța că Regele Mihai se află sub supravegherea permanentă a medicilor şi urmează tratament.

Citește și: Mirabela Dauer a dezvăluit trucul cu care a slăbit 14 kilograme. Nu a ținut nicio dietă complicată, dar în fiecare dimineață…

 

Regele suferă de o formă gravă de leucemie și cancer de piele

Este pentru prima oară în ultimul an când Casa Regală face un astfel de anunț, după ce Regele Mihai, care  a împlinit 96 de ani pe 25 octombrie. El a fost diagnosticat cu o formă gravă de leucemie și cancer de piele.

De atunci, informațiile referitoare la starea Regelui Mihai transmiteau în general că acesta are o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată şi are o stare de spirit bună.

Regele Mihai I – ultimul monarh din ţările Europei de Est rămas în viață – s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

 

Citește și: