Cântărețul, în vârstă de 73 de ani, și-a anunțat fanii într-o postare pe facebook că este nevoit să-și anuleze concertul de sâmbătă, 22 aprilie, din Zurich, din cauza problemelor de sănătate, precizând că spectacolul va fi amânat pentru luna septembrie, când starea de sănătate probabil îi va permite să urce iar pe scenă.

„Dragii mei fani, trebuie să vă anunț în mod oficial că spectacolul programat sâmbătă pe 22 aprilie în Zurich, în ciuda dorinței mele, va fi amânat la sfârșitul lunii septembrie (vă voi anunța în scurt timp data exactă). Din păcate, părerea mediciilor a fost decisivă și am fost forțat să urmez imediat un tratament de recuperare medicală timp de încă patru săptămâni pentru a se evita alte incidente grave și pentru a atinge o stare de sănătate optimă. Îmi pare foarte rău. Din păcate, nu am de ales”, a scris artistul.

Nu vrea să renunțe la scenă

Starea de sănătate a artistului se pare că se deteriorează de la o zi la alta și are mari probleme cu inima. În luna decembrie, anul trecut, imediat după un concert susținut de Crăciun,  cântărețul a suferit un dublu- infarct și a fost operat de urgență într-o clinică din Roma, iar în luna martie a ajuns iar la spital după un „episod ușor de ischemie”, fiind nevoit să-și anuleze și atunci mai multe spectacole. Cu toate acestea, artistul tot nu vrea să renunțe la muzică și vrea să urce iar pe scenă în această vară, în cadrul turneului stabilit în Italia.