Reprezentantul Emmei Stone, Alexandra Crotin, a confirmat ulterior informația pentru publicația  USA TODAY, confirmând că actrița și producătorul de film s-au logodit.

Inelul de logodnă este unul impresionant, în formă de lacrimă și cu un diamant imens. Deși toată lumea credea că Emma are o relație în secret cu partenerul ei din filmul „La La Land”, aceasta trăiește de doi ani de zile o frumoasă poveste de dragoste alături de scriitorul Dave McCary. Cei doi sunt convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt și au decis să meargă în fața altarului.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by @ davemccary on

Emma (31 de ani) și Dave(34 de ani) sunt împreună din anul 2017, potrivit revistei People,  când au fost zăriți împreună prima dată în public. De atunci, cei doi au fost extrem de discreți și rar au fost văzuți împreună.

„Când erama dolescentă spuneam că nu o să mă mărit niciodată și nu o să fac copii. Apoi am mai îmbătrânit și am început să zic chiar îmi doresc să mă mărit și îmi doresc cu adevărat copii”, a declarat Emma într-un interviu petnru revista Elle.

Înainte de Dave, Emma a avut o relație de lungă durată cu Andrew Garfield. Cei doi au jucat împreună în seria filmelor The Amazing Spider-Man și au început să se întâlnească încă din 2011.

 

Citește și: