A și anunțat că în scurt timp se va căsători. Ceea ce s-a și întâmplat sâmbătă. Însă un incident extrem de neplăcut a umbrit toate aceste momente unice, un incident care a pus în pericol inclusiv sarcina.

Au furat bijuterii împrumutate, de 165.000 de dolari

Chiar cu o zi înainte de a se căsători, Caitlin McHugh a fost ținta hoților. Aceștia i-au furat din camera de hotel bijuterii în valoare de 165.000 de dolari. Din fericire pentru Caitlin, în vârstă de 31 de ani, care va deveni pentru prima oară mamă, în cameră nu se afla nimeni. De înțeles însă șocul femeii, atunci când a aflat despre spargere.

Din păcate, poliția din Beverly Hills nu are niciun suspect în acest moment.

În ceea ce privește bijuteriile furate, acestea îi fuseseră împrumutate de celebra casă Neil Lane. Partea bună e că actorul e bun prieten cu cel care deține brandul, așa că nu va trebui să scoată bani din buzunar pentru a acoperi costul lor.

Și tot din fericire, Caitlin și-a revenit destul de repede și a reușit să pășească zâmbitoare, în weekend, în rochia de mireasă, alături de iubitul ei, John Stamos, în vârstă de 54 de ani. Ceremonia a fost una intimă, doar 50 de persoane fiind invitate la vila actorului din Beverly Hills.

sotia lui John Stamos mireasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei doi au început să iasă împreună în 2016, iar anul trecut, în octombrie, Caitlin a fost cerută de nevastă. Niciunul nu a luat însă în calcul că o sarcină va apărea atât de curând, așa că nunta a fost grăbită.

”Aș face bine să-i pun un inel pe deget cât mai repede, pentru că așa e corect și oricum voiam să mă căsătoresc cu ea”, declara actorul după ce s-a aflat despre sarcină.

Foto: Hepta

Vezi și Îl știi din ”Casa plină”, unde a jucat alături de gemenele Olsen. În sfârșit, la 54 de ani, i se întâmplă: va deveni tătic pentru prima oară!|GALERIE FOTO

Citește și: