Artiștii implicați in proiectul “80 la putere!”, Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, Mihai Constantinescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu, Anastasia Lazariuc, au propus reprogramarea spectacolului de muzică ușoară ce ar fi trebuit să aibă loc pe 26 octombrie, la Sala Palatului din București.

“Din respect pentru marele artist Gabriel Cotabiță, căruia îi dorim însănătoșire cât mai grabnică, și pentru a susține Gala caritabilă organizată pentru acesta la doar 3 zile distanță de spectacolul de muzică ușoară românească “80 la putere!”, la propunerea artiștilor implicați în proiect, am hotărât să reprogramăm evenimentul nostru pentru data de 16 martie 2016.

Spectacolul se va desfășura tot la Sala Palatului și în martie, anul viitor, va urca pe scenă alături de artiștii din distribuție și invitatul nostru special, Gabriel Cotabiță.” – au declarat organizatorii evenimentului.

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 26 octombrie de la Sala Palatului, rămân valabile pentru concertul din 16 martie 2016, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 26 octombrie 2015.

____________________________________________________

Mulți dintre cei mai iubiți cântăreți români, între care se numără Corina Chiriac, Anca Țurcașiu, dar și Mihai Constantinescu sau Adrian Daminescu se reunesc într-un concert live, pe 26 octombrie.

După ce au făcut istorie în muzica ușoară românească, Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crișan, Silvia Dumitrescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu, Anastasia Lazariuc, acompaniați de orchestră, vor susține recitaluri live timp de aproape trei ore. Spectacolul de muzică ușoară românească, “80 la putere!”, este programat pentru 26 octombrie, începând de la ora 20:00, la Sala Palatului din București.

Prietenia, decența, onestitatea, cultura românească și uniunea de idealuri se regăsesc între principiile comunității noastre, “80 la putere!”. Le mulțumesc artiștilor care susțin proiectul prin participarea la evenimentul din 26 octombrie. Și vreau să subliniez, încă o dată, se va cânta live, cu orchestră, va fi un spectacol de muzică ușoară cum n-ați mai văzut de ceva vreme.” a declarat Johann Pohrib, unul dintre inițiatorii proiectului, care promite pentru anul viitor și un turneu național cu același concept.

Biletele pentru spectacolul “80 la putere!” încep de la prețul de 40 de lei și se pot cumpăra online și la punctele de vânzare partenere din Bucureşti, inclusiv la oficiile Poștei Române.

Credit foto: PR

Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, Cătălin Crișan, Silvia Dumitrescu, Anca Țurcașiu, Carmen Rădulescu, Anastasia Lazariuc.

Credit foto: Ioana Chiriță, PR