Artiștii implicați în proiectul „80 la putere!” , Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, Mihai Constantinescu, Carmen Rădulescu, Anca Țurcașiu și Anastasia Lazariuc au propus reprogramarea spectacolului de muzică ușoară care ar fi trebuit să aibă loc pe 26 octombrie, la Sala Palatului din București.

“Din respect pentru marele artist Gabriel Cotabiță, căruia îi dorim însănătoșire cât mai grabnică, și pentru a susține Gala caritabilă organizată pentru acesta la doar 3 zile distanță de spectacolul de muzică ușoară românească “80 la putere!” , la propunerea artiștilor implicați în proiect, am hotărât să reprogramăm evenimentul pentru data de 16 martie 2016”, au transmis organizatorii evenimentului.

Gabriel Cotabiță va fi invitat special

Spectacolul se va desfășura tot la Sala Palatului, iar în martie, anul viitor, va urca pe scenă alături de artiștii din distribuție și invitatul special, Gabriel Cotabiță.
Biletele achiziționate pentru spectacol rămân valabile pentru concert, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 26 octombrie 2015.

Credit foto: Replica Vedetelor