Speak și Ștefania au format o echipă puternică în Asia Express, pe  Drumul Comorilor, ratând marele premiu de 30.000 de euro la mustață.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ei au ajuns în finală alături de echipa Sorin Bontea și Răzvan Fodor, dar au pierdut în fața lor. Cu toate acestea, după participarea la emisiunea între Speak, Răzvan Fodor și Sorin Bontea s-a legat o prietenie frumoasă. Cum cei doi au fost martori la momentul emoționant în care artistul și-a cerut iubita în căsătorie, Speak și Ștefania se pare că au decis să-l aleagă pe unul dintre ei să le fie naș la nuntă, însă alegerea lor este neașteptată. Toată lumea credea că Răzvan Fodor și soția lui, Irina, le vor fi nași, dar Speak și Ștefania l-au ales însă pe partenerul lui Fodor, pe Sorin Bontea.

„În acest moment, amândoi își doresc ca nași să le fie Sorin Bontea și soția lui. Speak și Ștefania s-au apropiat extrem de mult de Sorin, cu care au legat o strânsă legătură de prietenie după încheierea show-ului. Pur și simplu sunt pe aceeași lungime de undă, există o chimie deosebită acolo. Amândoi consideră că Sorin are o căsnicie demnă de luat ca exemplu și că ar putea fi un părinte spiritual fantastic”, au declarat apropiați ai celor doi concurenți de la Asia Express, pentru cei de la playtech.ro.

Speak și Ștefania au început deja planurile de nuntă, iar artistul a mărturisit că vrea ca evenimentul să fie unul special și cu tematică. Mai exact, el a mărturisit și-ar dori ca steagul Asia Express să fie pus la intrarea în locația pe care o vor alege pentru eveniment, și totul să pară o misiune din îndrăgita emisiune. Însă, rămâne de văzut dacă reusește să o convingă pe Ștefania, care nu prea este încântată de ideea lui.

Citește și: