În emisiunea Asia Express emoțiile cresc de la o zi la alta, având în vedere că în curând trei echipe vor participa la marea finala a reality-show-ului.

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. Inelul de logodnă este superbSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Adda și Cătălin Rizea, Alex Abagiu și Radu și Speak si Ștefania sunt cele patru echipe care  se luptă în semifinală pentru a ajunge la Taipei. Deși există multă tensiune și emoțiile sunt mari, cei opt reușesc să se mai și distreze și chiar să transforme totul în niște amintiri de neuitat.

În promo-ul emisiunii ce va fi difuzată în această seară, o scenă a atras atenția fanilor. Se pare că după ce au trecut prin atâtea peripeții împreunp,   Speak și-a dat seama că Ștefania este aleasa lui și a decis să o ceară în căsătorie. El scoate ceva din buzunar şi exclamă: “Trebuie să fie unică treaba asta!”.  Ştefania a fost surpinsă de gestul artistului și  mirată şi extaziată, spune: “NUU, NUU!”, nevenindu-i se pare să creadă că acest lucru se întâmplă.

Comentariile pe paginile lor de Instagram nu au întârziat să apară, lumea felicitându-i.

De altfel, într-unul dintre episoadele acestui sezon, întrebat după o probă foarte grea dacă ea e aleasa, el replică: “Ea e, e ce trebuie”, recunoscut că a ajuns atât de departe datorită ei.

Cei doi au sărbătorit zilele trecute trei ani de relaţie și formează un cuplu foarte frumos și unit, iar Ştefania a publicat câteva poze în care i se poate admira un inel superb pe degetul inelar.

 

Citește și: