Speak și Ștefania au făcut furori în Asia Express, unde au reușit să cucerească inimile telespectatorilor. Cei doi au fost foarte uniți în timpul reality-showului și s-au dovedit a fi una dintre cele mai puternice echipe, ajungând în finală. Mai mult. Experiența nu o vor uita niciodată, având în vedere că cei doi s-au logodit chiar în timpul competiției.

După ce s-au întors acasă s-au apucat de pregătirea nuntei, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. Mai mult, în ultima vreme au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit. I-ar fi dat de gol faptul că Ștefania a renunțat să mai poarte inelul de logodnă.

stefania si speakSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cântăreața Ștefania a acceptat să vorbească despre așa-zisa despărțire de Speak și a dezvăluit motivul emoționant pentru care a decis să nu mai poarte inelul de logodnă.

“Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a declarat viitoarea soția a lui Speak în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Ștefania și Speak nu au ales o dată pentru nuntă, însă, au subliniat că vor să aibă loc după ce se va încheia pandemia, când va fi totul în siguranță, iar nașii vor fi niște prieteni buni de-ai lor, Monica Munteanu și soțul ei.

Mai mult, cei doi sunt foarte deschiși cu fanii lor și le împărtășesc tot felul de detalii din viața lor. Într-o discuție pe Instastory, Speak le- a povestit internautilor cum arăta el când era mic, mărturisindu-le și cel mai jenant moment pe care l-a trăit. Printre altele, artistul a mărturisit că vrea să devinî tătic. El își dorește foarte mult copii cu Ștefania și chiar ar fi foarte fericit dacă vor avea gemeni.

Citește și:

Gina Pistol, noi imagini cu burtica de gravidă! Cât de frumoasă e!

Emily Burghelea, o graviduță extrem de sexy! Cum a pozat, deși e intră într-a șaptea lună de sarcină