În a doua săptămână de la angajare, în timp ce spăla vase în micul restaurant Chipotle din Austin, unde era o simplă angajată, a fost recrutată de un om, pe care a decis să-l urmeze fără să pună prea multe întrebări. Acesta i-a explicat cine este și imediat tânăra a decis să dea o şansă ofertei primite, plecând cu bărbatul necunoscut către în New York, unde  a semnat un contract cu DNA Models, agenţia din umbra căreia au plecat modele celebre precum Linda Evangelista sau Natalia Vodianova.

Înaltă, slabă, cu tenul alb, roșcată și cu niște ochi superbi albaștri, nu e de mirare că fotografiile ei le-a atras imediat atenția reprezentațiilor Calvin Klein care au cerut-o imediat pentru un spot publicitar.  Astfel, dacă pentru multe fotomodele, traseul de la o necunoscută la o celebritate în lumea modei este foarte lung, în cazul lui  Remington Williams lucrurile nu au stat deloc așa. Ea a reușit să-și construiască o carieră într-un timp record, apărând în reviste celebre.

Din spălătoare de vase  a ajuns la fotomodel de succes

Remington WilliamsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: O rusoaică este cea mai frumoasă fetiță din lume. Încearcă să o detroneze pe mult mai celebra Thylane Blondeau

A urcat pe podium de la Săptămâna Modei de la New York

În plus, după doar câteva zile William a ajuns să urce pe podium la Săptămâna Modei de la New York, tot pentru Calvin Klein, devenind rapid una dintre cele mai căutate fotomodele din industrie, deși lucra ca fotomodel pentru prima dată în viața ei.

Și asta, pentru că tânăra a reușit cu trăsăturile ei extrem de frumoase să îl impresioneze pe designerul de la Calvin Klein, Raf Simons. Acesta a învăţat-o cum să meargă corect pe tocuri. „Ar fi putut să aibă orice alt model, dar el a crezut în mine atât de mult încât şi-a făcut timp pentru a mă învăţa cum să fac corect totul pentru acest show”, a declarat Remington în revista Vogue.

Citește și: Nunta secolului. Prințul Harry și Meghan Markle își vor uni destinele într-un eveniment de 47.000.000$

Este colegă cu Gigi Hadid

Norocul extraordinar al lui Williams nu s-a oprit însă aici. După show-ul Calvin Klein, a primit rapid o altă ofertă de ultim moment de a urca pe podium și pentru Marc Jacobs, alături de vedete celebre precum Kaia Gerber sau Gigi Hadid.  „Vizitam Met Museum,  când am primit brusc o notificare în care eram anunțată că trebuie să ajung  la show-ul Marc Jacobs într-o oră în biroul din Soho”, a mai spus William, care a recunoscut că a început să alerge pe străzi pentru a ajunge la timp. „Când am ajuns, Marc  era acolo să mă salute. Eram atât de încântată pentru că simțeam că fac parte dintr-un proces creativ încă de la început”, a povestit William.

Deși se bucură de noua ei carieră, tânăra nu-și neglijează pasiunea pentru desen. Aceasta își vede operele pe un site cu 5 dolari bucata, însă având în vedere că popularitatea ei este într-o continuă creștere, ci sigurnață și prețul tablourilor și desenelor ei va urca.

Citește și: