Frumoasa artistă mexicană are foarte multă grijă de corpul ei, mănâncă sănătos, se hidratează și face mult sport, fapt pentru care arată la 48 de ani ca la 25. Însă, adesea este criticată de răutăcioși pentru look-ul ei. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când soțul ei a pus o imagine adorabilă cu artista și cu fiul lor, Mateo Alejandro Mottola, care a împlinit pe 26 iunie vârsta de 9 ani.

Thalia apare pe plajă într-un moment de tandrețe cu fiul lor,  care stă în brațe la ea, înfășurat într-un prosop, iar momentul a fost imortalizat de Tommy Motola, soțul artistei, care ulterior a publicat fotografia pe rețelele de socializare alături de mesajul: „Mamă și copil…nimic nu este mai frumos sau mai special”.

Thalia-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Deși poza este adorabilă și a fost apreciată de fani, unii internauți au criticat-o aspru pe Thalia. Surprinși de felul perfect în care arată pielea ei la 48 de ani, aceștia au acuzat-o că poza e editată și că ar trebui să-și accepte vârsta și să se arate așa cum e cu adevărat, părându-se imposibil care pielea ei să arate așa.

Thalia și Tommy Motola au aniversat 20 de ani de căsnicie

„M-aș bucura ca Thalia să aibă pielea așa, dar ar trebui să-și accepte  vârsta și să renunțe la filtre de editare”, „Sunt de aceeași părere…se vede că a folosit mult photoshop. E o cântăreață frumoasă, care ar trebui să se vadă așa cum este” ”, „Și în filmulețele pe care le face zilnic exagerează cu filtrele”, au mai scris câteva internaute.

Însă imediat în apărarea artistei au sărit alți oameni care sunt de părere că având în vedere statutul ei, Thalia poate să folosească câte fitltre vrea.

„Comentați pe lângă subiect. Ar trebui să vedeți dincolo de frumusețșe și stereotipuri. Imaginea asta este pur și simplu iubirea unui fiu pentru mama lui(…) Dacă folosește vreun filtru nu e problema ta, sunt folosite de mii de oameni. O artistă ca ea nu trebuie să se justifice…oamenii pot fi atât de toxici”, a scris un fan care a sărit în apărarea artistei.

Thalia și soțul ei împlinesc anul acesta 20 de ani de căsnicie, dar aceștia par să se iubească mai mult pe zi ce trece. Cei doi își fac mereudeclarații de dragoste pe rețelele de socializare și par o familie foarte fericită.

Pe 14 iulie, Tommy a împlinit 71 de ani, iar Thalia i-a pregătit o mulțime de surprize. „La mulți ani, iubirea mea! Încă un an în viața iubirii mele. Te iubesc atât de mult”, i-a transmis Thalia.

„Ziua mea. Cea mai bună zi din viața mea. Plină de surprize și iubire”, a declarat și motola, publicând un filmuleț cu el și Thalia.

 

Citește și