Cântăreața este singura din familie care a ieșit negativă la primul test de COVID. Soțul ei, Ion Cernea, și fiul lor, Ciprian, au ieșit pozitivi la testul de covid-19.

Chiar dacă primul test al interpretei de muzică populară a ieșit negativ, Irina Loghin a rămas internată în spital. Asta, deși protocolul prevede că doar bolnavii infectați cu noul COVID-19 pot rămâne internați în spital.

“Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie”, a declarat Irina Loghin.

“Chiar testele care au ieșit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt bine, am poftă de mâncare, nu am probleme şi e bine că am venit și eu.

Îmi vine să ies pe geam, să plec că nu-mi place să stau închisă – e un parc aşa frumos în curtea spitalului”, a declarat Irina Loghin, la România tv.

Vezi și Ingrid Vlasov și fiica ei au Covid-19. Mama creatoarei de modă a murit săptămâna trecută

Citește și:

Lili Reinhart și Cole Sprouse s-au despărțit după trei ani de relație! Actrița e devastată: „Parcă simțeam că mor…”

Îți vine să crezi că are 52 de ani? Arată chiar mai bine decât pe vremea când juca în Baywatch!