Semnele unei posibile separări sunt mai multe decât evidente, așa că dacă Oana Radu a preferat să nu vorbească până acum despre această situație, menționând totuși că trece printr-o perioadă grea, soțul ei a avut o primă reacție pe această temă. Iată ce spune Cătălin Dobrescu referitor la despărțire.

În ultima perioadă, Oana Radu a preferat să fie destul de discretă cu viața ei personală. Dacă până nu demult publica fotografii de cuplu alături de soțul ei, de câteva săptămâni nu s-a mai întâmplat asta.

Zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit, la trei ani de la nuntă, sunt întărite și de faptul că, pe rețelele de socializare, cei doi au șters fotogtrafiile și clipurile realizate împreună. Nu se mai regăsesc fotografii cu ambii nici pe contul Oanei Radu și nici pe cel al lui Cătălin Dobrescu. În plus, cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram.

Mai mult de atât, Oana Radu deja nu mai poartă verigheta, iar recent a lansat și o piesă în care parcă își cântă prin versuri suferința legată de despărțire.

Oana Radu s-a măritat. Prima imagine cu ea în rochia de mireasă

Momentan, ea nu a declarat nimic în acest sens, dar a spus că va reveni cu detalii despre ce se întâmplă în viața ei.

Ce spune Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, despre zvonurile despărțirii

Reporterii Spynews.ro l-au contactat însă pe Cătălin Dobrescu pentru a-i cere un punct de vedere referitor la zvonurile despărțirii. Antrenorul de fitness a precizat că nu știe despre ce zvonuri se vorbește și nici nu vrea să declare nimic în acest sens.

El a declarat ulterior că i-au mai spus niște prieteni despre ce se scrie prin ziare în ultimul timp. Acesta a cerut înțelegere de la ziariști, spunând că, momentan, nu poate și nici nu vrea să vorbească pe acest subiect.

Chiar dacă nu a confirmat și nici nu a infirmat, poziția adoptată de acesta vorbește de la sine.

”Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”,a spus Cătălin Dobrescu pentru sursa citată.

oana-radu-si-sotul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu își doreau copii

În luna decembrie a anului trecut, Oana Radu declara că, la acel moment, ea și Cătălin Dobrescu nu se gândeau să devină părinți.

Cei doi nu aveau în plan să facă acest pas și spuneau că muncesc mult. Bineînțeles, cântăreața a afirmat că își dorește să fie mamă, doar că nu era momentul potrivit.

”Momentan nu lucrăm la copii, muncim foarte mult și nu avem timp. Cred că toți oamenii își doresc copii, nu cred că e cineva care să zică că nu își dorește, cel puțin nu cred că există.

Atunci când sunt în situația respectivă o să-mi dau seama dacă sunt sau nu pregătită și n-ai ce să mai faci, trebuie să-l faci. Cine s-a născut învățat?

Contează și partenerul pe care îl ai. Cătălin e un om pe care te poți baza și sunt sigură că lucrurile nu ar fi atât de groaznice”, spunea Oana Radu anul trecut.

Totodată, legat de cununia religioasă, ea și Cătălin Dobrescu mărturiseau că vor face acest pas atunci când lucrurile de la granița cu România se vor calma, adică atunci când războiul din Ucraina se va încheia.

”Când se termină războiul, zice Cătălin. Momentan nu avem planuri că nu avem timp, nu am plănuit nimic, dacă o să plănuim vom anunța pe Instagram. Posibil să da (n.r. să îmbrace rochia de mireasă)”, amai spunea atunci cântăreața, care, alături de zoțul ei, a câștigat lupta cu kilogramele.

Ce intervenție chirurgicală și-a făcut Oana Radu. Decizia a fost luată după ce a slăbit peste 100 de kilograme. Cum a decurs totul și cum se simte vedeta

Vezi și Oana Radu, despre nuntă și copii. Decizia e la partenerul ei și totul are legătură cu războiul

Citește și:

Gigi Becali nu vrea să-l ajute pe Irinel Columbeanu și a spus și de ce: ”Refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei”

Britney Spears spune că a fost însărcinată cu Justin Timberlake: „Este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”