”Tu ești un dar deosebit din ceruri. Zâmbetul tău îmi încălzește inima și prezența ta mă face complet. Te iubesc astăzi și pentru totdeauna ❤️❤️❤️”, a scris Alex Turcitu, soțul Narcisei Birjaru, pe contul de Instagram.

Reacția Narcisei nu s-a lăsat prea mult așteptată și i-a răspuns cu o inimioară: ”@alex__turcitu ❤️”.

narcisa-si-alexSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cine este soțul Narcisei Birjaru

De etnie romă, Narcisa Birjaru s-a căsătorit cu soțul ei Alex de la vârsta de 14 ani, din primul an de liceu. Cei doi formează un cuplu de nouă ani și sunt nedespărțiți. De altfel, Narcisa spune că între ea și soțul său a fost dragoste la prima vedere.

Vezi și: Prăjitura lui mamaie. Cum se face rețeta cu care Narcisa Birjaru a dat lovitura la Chefi la cuțite sezonul 9

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”, conform spynews.ro.

”Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a fost declarația de iubire pe care soțul i-a făcut Narciei Birjaru, în audițiile de la Chefi la cuțite.

Citește și: Florin Dumitrescu a slăbit 6 kilograme într-o săptămână! Aceasta e dieta care a dat rezultate rapid