Soţul fostei soliste de la Class a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram, pe care l-a şters ulterior, potrivit fanatik.ro. Costin Craioveanu a negat că a fost violent cu Mihaela Cernea, cu care este căsătorit de 21 de ani. N-a spus însă nimic despre accidentul în care a fost implicat.

Deviza mea în viață este ‘Arta și familia’ #niciodată #fake #news (trad. știri false).

Doamne ferește, cum să bat o femeie, când e soția mea, fac dragoste de 21 de ani cu ea? Mă bat la MMA, la box, la sniper…. toate-s pe dos. O să vedeți curând”, a scris Costin Craioveanu, pe pagina sa de Instagram.

Mesajul a dispărut ulterior de pe contul său.

Costin Cravioveanu, dosar penal după ce a lovit două maşini

Costin Craioveanu, cunoscut şi drept “Pictorul vedetelor”, a fost implicat într-un accident, în 29 ianuarie. El a intrat cu maşina în alte două automobile pe o stradă din cartierul Cotroceni, din Bucureşti, unde locuieşte Mihaela Cernea, soția lui.

Antena 3 notează că bărbatul ar fi negat iniţial că se afla la volanul maşinii, dar camerele de supravhegere au arătat că el conducea în momentul producerii accidentului. Lângă el se afla o femeie despre care presa a scris că ar fi iubita lui.

Soţul Mihaelei Cernea a declarat că maşina a alunecat, pentru că avea cauciucuri de iarnă şi carosabilul era ud. Poliţiştii l-au testat şi au descoperit că avea o alcolemie de 0.56 mg/l,  iar lui Costin Craioveanu i s-a deschis dosar penal.

Mihaela Cernea a obţinut ordin de restricţie împotriva sa

În plus, el nu ar fi avut voie să fie pe strada respectivă pentru că, în 20 ianuarie, Mihaela Cernea a obţinut un ordin de restricţie împotriva sa, după ce ar fi agresat-o de mai multe ori.

Conform hotărârii, Costin Craioveanu nu are voie să se apropie de Mihaela Cernea la mai puţin de 200 de metri şi trebuie să urmeze şedinţe de psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5. Faptul că se afla pe strada unde locuieşte fosta solistă a trupei Class ar indica încălcarea ordinului de restricţie.

Mihaelea Cernea şi Costin Craioveanu au doi copii

Mihaela Cernea şi Costin Craioveanu au o relaţie de 21 de ani şi doi copii, Leon (17 ani) şi Leia (14 ani). Adolescenţii au călcat pe urmele mamei lor şi studiază muzica, iar Mihaela povestea într-un interviu mai vechi că ”băiatul studiază trei instrumente – pian, tobe şi chitara – , iar fiica noastră face canto şi pian”.

Costin Craioveanu provine din familie de artisti

Costin Craioveanu provine dintr-o familie de artişti: bunicul său era sculptor, bunica picta icoane, tatăl era pictor, unchii lui, ceramist şi pictor. El este, la rândul său, un pictor bine cotat şi a vândut în lume peste 3.000 de tablouri.

Soţul Mihaelei Cernea este cunoscut mai ales pentru tablouri cu Arsenie Boca, de doi metri, dar şi pentru portrete ale unor mari staruri de la Hollywood, precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Cruise sau Bruce Willis şi ale unor artişti români, cum ar fi Gheorghe Dinică. Portretul cu regretatul actor se află în sufrageria văduvei acestuia, la loc de cinste.

Vezi și Soțul Mihaelei Cernea, de la Class, s-a urcat beat la volan și a distrus două mașini. Bărbatul are și ordin de protecție pentru că și-ar fi agresat soția

Citește și:

Alexandru Ciucu a împlinit 46 de ani, iar un detaliu a uimit pe toată lumea

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au dezvăluit de când formează, de fapt, un cuplu. Iată ce diferență de vârstă există între ei