Artistul era în atenţia oamenilor legii după ce soţia sa a cerut ordin de protecție împotriva lui pentru că a agresat-o fizic, potrivit Antena 3. Cuplul are și doi copii.

Bărbatul s-a urcat băut la volan și a avariat grav două mașini parcate pe o stradă din cartierul Cotroceni din Capitală. La volanul automobilului de lux era Costin Craioveanu, cunoscut drept ”pictorul vedetelor”.

Acesta nu era singur în mașină, ci cu iubita sa, mai indică sursa. Inițial, el ar fi spus că ea se afla la volan.

Camerele de supraveghere au putut surprinde momentul în care acesta a acroșat cele două mașini, după care a coborât pentru a verifica daunele. Vecinii sunt cei care au sunat imediat la 112.

Ordin de restricție pentru că și-a bătut soția

Craioveanu nu avea voie să staționeze pe strada unde a provocat accidentul din cauza ordinului de restricție emis pe data de 20 ianuarie. Decizia instanței nu-i permite acestuia să se apropie la mai puțin de 200 de metri soția sa. Se pare că accidentul s-a petrecut pe aceeași stradă unde locuiește Mihaela Cernea.

Ordinul de restricție emis pe data de 20 ianuarie nu îi permite acestuia să se apropie la 200 de metri de reclamantă. În plus, timp de 3 luni este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Vezi și George Mihăiță a provocat un accident în București. Ce alcoolemie i-a fost găsită actorului de 72 de ani

Citește și:

Artist celebru, acuzații la adresa unui fost coleg de trupă: „Noi l-am iubit și i-am permis multe chestii”

Natanticu, glumă pe seama situației dintre România și Rusia: „Uite că s-a adeverit”