Claudiu Pițigoi a povestit pentru libertatea.ro că deși era în comă, soția lui, Marina Scupra a apucat să-și ia rămas bun de la el printr-un gest răvășitor. ”Ultima ei secundă a fost o strângere de mână, a apucat să facă asta. Avea lacrimi pe care i le-am șters, a murit la mine în brațe”, a spus Claudiu Pițigoi.

”A fost optimistă, determinată, hotărâtă să lupte cu tot ce presupune. Deși a fost un copil mare, mai rebel, de când a aflat diagnosticul a fost extrem de ascultătoare, indiferent de ce i s-a recomandat, ca terapie, tratament. A ascultat fără să comenteze. Trecând de vârsta de 40 de ani, când medicii recomonadă un control cel puțin la un an, ea nu făcuse în ultimii trei ani niciunul. Poate dacă ar fi făcut, medicii ar fi descoperit parametrii anormali, și tumora din fază incipientă. Vă îndemn să mergeți la control, organismul fetelor are anumite particularități. Nu considerați că ați pierdut o zi pentru un set de investigații. La ea ziua în care a spus au mă doare a coincis cu prima zi de investigații”.

Citește mai departe pe www.libertatea.ro

Foto: libertatea.ro

Citește și: „ Divina Valeria Seciu” împlinește astăzi 78 de ani. Prin ce dramă trece actrița la bătrânețe. Are parte de clipe triste spre finalul vieții ei