Edith Gonzalez s-a stins din viață după o lungă luptă cu cancerul ovarian pe 13 iunie 2019. Dispariția subită a acesteia a lăsat un gol imens în inimile familiei ei, dar mai ales în cea a fiicei ei, dar și a soțului ei Lorenzo.

Bărbatul postează adesea pe conturile de socializare imagini nemaivăzute cu regretată actirță, precizând cât de mult îi lipsește. Însă, recent omul de afaceri a fost văzut la eveniment însoțit de o altă blondă, pe nume  Cristina Rivera Torres. Jurnaliștii de la revista Clase i-au srprins pe cei doi împreună, iar fanii actriței s-au arătat idignați de faptul că Lorenzo a decis să-și refacă viața atât de repede.

Edith Gonzalez s-a stins din viață pe 13 iunie, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Ea a reușit să învingă boala, dar în luna mai cancerul a recidivat, iar medicii nu au reușit să o mai salveze.

Celebra actriță a fost deconectată de la aparate în urmă cinci luni, la numai 54 de ani. Lorenzo și Edith s-au cunoscut în 2003, în Ciudad de Mexico, însă amândoi erau implicați în alte relații, Gonzalez forma un cuplu cu Santiago Creel, iar Lorenzo Lazo era căsătorit cu Concha de la Mora. Deși se plăceau foarte tare au decis să rămână prieteni. o vreme au fost doar prieteni. Însă, în 2009, soția omului de afaceri a murit răpusă tot de cancer, iar cea care i-a fost alături în acea suferință cumplită a fost chiar Edith. Cei doi au devenit astfel și mai apropiați și prietenia lor s-a transformat într-o frumoasă poveste de iubire, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Cuplul ar fi aniversat anul acesta 9 ani de căsnicie, însă mariajul lor a fost întrerupt abrupt și dureros de moartea lui Edith.

Cu toate acestea, Lorenzo se declrată încă îndurerat și susține că Rivera îi este doar o bună prietenă, iar între ei nu ar exista nimic mai mult, dar așa a început și relația lui cu regretata Edith Gonzalez.

 

Citește și: