Bărbatul a fost găsit de către un vecin, care a venit să se asigure că totul este în regulă, după ce nu i s-a mai răspuns la telefon. Însă, când a ajuns la locul faptei, vecinul a constat tragedia.

Imediat după ce și-a dat seama ce s-a întâmplat, vecinul a sunat la numărul unic de urgență 112, iar ulterior la casa bărbatului au ajuns cadrele medicale de la Ambulanță, dar și Poliția. În ciuda eforturilor depuse, medicii au fost nevoiți să confirme decesul bărbatului, care trecuse în neființă în urmă cu câteva ore.

Artista a făcut anunțul pe Facebook

Carmen Cornaci a fost cea care a găsit puterea de a face anunțul dureros pe Facebook. Cei doi formau o familie din 2009 și aveau împreună doi copii.

După ce amândoi au terminat facultatea în Iași, au luat decizia de a se muta împreună la Botoșani.

”Din păcate, e adevărat. Soțul meu a ales să ne vegheze din cer. Nu cred că știu să fac astfel de postări, vreau doar să vă mulțumesc pentru încurajări”, a scris cu durere de nedescris Carmen Cornaci pe Facebook.

Vezi și Sinucidere anunțată pe Facebook: „Acum intru în Lacul Morii, purtând povara unei iubiri neîmpărtașite”. Cine este Simona Săndulescu, artista care s-a sinucis, din dragoste, la 43 de ani

Citește și:

Cele mai recente declarații ale Cristinei Cioran schimbă tot ce știam despre relația ei cu tatăl copilului: ”Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?”

Laura Cosoi și mama sa, la Mormântul Sfânt de la Ierusalim. Cum arată femeia care a biruit cancerul