Este vorba despre Sindromul Asperger. Vedeta în vârstă de 37 de ani, care așteaptă primul său copil, a mărturisit că a știut încă de la început că creierul lui Chris funcționează altfel decât al ei, că e diferit.

Ulterior avea să afle și de ce comportamentul lui Chris era diferit de cel al altor oameni, de ce gândirea lui e altfel decât a marii majorități. Chiar și așa – sau tocmai pentru că este așa – s-a căsătorit cu el după doar trei luni de întâlniri.

Vedeta a explicat că toate simptomele bolii – dificultăți în comunicarea cu ceilalți, interacțiune socială, dar gândire foarte logică, clară, IQ peste medie și aparenta incapacitate de a minți – sunt de fapt și atributele care l-au atras la el și au făcut-o ca, în cele din urmă, să se îndrăgostească de el.

Faptul că spune întotdeauna adevărul și că nu se emoționează ușor au cucerit-o la el. Ulterior au aflat și diagnosticul, dar acesta este un detaliu, spune actrița. ”Îndată ce a fost diagnosticat, pentru mine a devenit totul oarecum amuzant, pentru că toate aceste caracteristici care arată că are o tulburare din spectrul autismului sunt și motivele pentru care m-am îndrăgostit nebunește de el”, a declarat Amy.

”Spune întotdeauna ce-i trece prin cap. E un tip autentic. Nu-i pasă de normele sociale sau de ce se așteaptă cei din jur să spună sau să facă”, a mai declarat actrița.

Vezi și Actrița Amy Schumer este însărcinată cu primul copil. Genial cum a făcut anunțul

Citește și: