Răzvan Munteanu este impresarul și soțul cântăreței Delia Matache. Pe lângă faptul că se ocupă de cariera Deliei, Munteanu este și un prosper om de afaceri, el având mai multe cluburi în Centrul Vechi din București și e partener într- companie de construcții. El este și unul dintre cei mai activi investitori din zona de blockchain.

În calitate de impresar, Munteanu a organizat pentru Delia două din cele mai spectaculoase show-uri ale artistei: Delia’s Winter Wonderland“ și „AcaDelia”.

Delia și Răzvan Munteanu s-au cunoscut în anul 2010, într-un club de karaoke, și s-au căsătorit în anul 2012.

Acum, el este unul dintre cei care au investit în Humans, unul dintre cele mai cunoscute start-up-uri romȃnești de deep tech, care printre altele se ocupă și cu vânzarea privată de criptomonedă.

Humans a lansat și o tehnologie unică în lume, numită Proof-of-Human. Aceasta validează faptul un om că se afla în spatele fiecărei decizii a AI-ului și folosește tehnologia blockchain ca să încapsuleze fiecare AI într-un NFT (token non-fungibil), oferind astfel o interfață de manageriere și guvernanță pentru acel AI. Se poate spune că în spatele AI-ului Humans va exista întotdeauna o validare venită, la propriu, din inimă.

Planul nostru este să ne continuăm investițiile în inovație astfel încât să putem permite oricui să creeze tot ceea ce își poate imagina, fără nicio constrângere legată de timp, spațiu, buget sau abilități, combinând tehnologia blockchain și Inteligența Artificială (AI). Vom face totul bazat pe guvernanță și transparență pentru toate modelele AI generate pe platforma humans.ai.

Sabin Dima, CEO Humans

Focusul inițial al platformei Humans este synthetic media, ce permite crearea vocii, imaginii și gesturilor unor persoane, fără a mai fi necesară prezența fizică numită ADN digital. Pornind de la acest ADN digital se poate crea conținut audio și video de la zero cu ajutorul inteligenței artificiale. Spre exemplu, audiobookul tău poate fi narat de actorul tău preferat sau o producție video poate fi creată foarte simplu fără ajutorul unei echipe întregi formată din cameraman, editor video sau prezentator.